Παρασκευή, Ιανουαρίου 3

Η Pre game της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Την Κυριακή 5/1/2020 η 11η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια, μετά από 15νθήμερη διακοπή την Κυριακή 5/1 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής, τελευταίας του Α’ γύρου και των 4 συνολικά αγώνων του προγράμματος, σε Αργοστόλι – Σκάλα και Ληξούρι.
Και τα τέσσερα θα διεξαχθούν την Κυριακή 5/1, πρωί – απόγευμα.
Μια ακόμη αγωνιστική και στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να φουντώνει, τόσο στην κορυφή, όσο και ουρά του βαθμολογικού πίνακα!
Ξεχωρίζει περισσότερο το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Διλινάτων – Ευγέρου αλλά και τα υπόλοιπα έχουν άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον και όλες τις ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο.
Το παιχνίδι Εικοσιμίας - Εθνικού Κεφαλονιάς αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Τρίτη 7/1/2020!
Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Α.Ο. Πρόννων, ύστερα από πολλά χρόνια στη φυσική του έδρα στο Δημοτικό Σκάλας.
Ο Α.Ο. Σάμης αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αήττητες ομάδες: 0/9 Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Εικοσιμίας
Περισσότερες νίκες:Α.Ο. Παλληξουριακός 8/9
Περισσότερες ήττες:Α.Ο. Εθνικός 8/9
Περισσότερες ισοπαλίες:Α.Ο. Εικοσιμίας 5/9
Καλύτερη επίθεση:Α.Ο. Παλληξουριακός 26 τέρματα
Χειρότερη επίθεση:Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Εθνικός 6 τέρματα
Καλύτερη άμυνα:Α.Ο. Παλληξουριακός 3 τέρματα
Χειρότερη άμυνα:Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Εθνικός Κεφαλονιάς 27 τέρματα
         
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Κυριακή  5-1-2020   ώρα:11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Πρόοδος Ιθάκης
Καραΐσκος
Απόστολος
Καναλλάτος Ν.
Αλυσανδράτου Γ.
Κυριακή  5-1-2020  ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Κομητόπουλος Π.
Κατερέλος Ε.
Κυριακή  5-1-2020  ώρα:15:00
Δημοτικό Σκάλας
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Θωμάς
Βασίλης
Μενεγάτος Ε.
Καρλής Α.
Κυριακή  5-1-2020   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Π.Α.Ο. Εύγερος
Καραΐσκος
Απόστολος
Αλυσανδράτου Γ.
Μάστορα Μ.
        
Αναλυτικά η 11η αγωνιστική
Κυριακή  5/1/2020
Η τελευταία ή αν επιθυμείτε η 11η αγωνιστική του Α’ γύρου, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, θα ανοίξει την αυλαία της, την Κυριακή το πρωί, όπου στις 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Φωκάτα φιλοξενούν την Πρόοδο Ιθάκης, σε ένα πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι.
Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, φυσικά για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Οι γηπεδούχοι, για να συνεχίσουν τις επιτυχίες και την ανοδική τους πορεία, παράλληλα με την άνοδο στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μιας και η Εικοσιμία δεν θα αγωνιστεί και βέβαια αν οι Πρόννοι επικρατήσουν του Πυλαριακού, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορούν  να βρεθούν ακόμη και στην 3η!
Οι φιλοξενούμενοι θέλουν κάτι από αυτό το παιχνίδι προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στον πίνακα, αλλά και να ανέβουν ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια και τη «μάχη» της παραμονής στη συνέχεια!
Να δούμε τελικά ποιος θα κάνει καλό ποδαρικό τη νέα χρονιά και ποιον δεν θα έχει επηρεάσει η αγωνιστική απραξία του εορταστικού 15νθημέρου!
Η ομάδα της Λακήθρα, με μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, αφού στα  9 παιχνίδια που έχει δώσει μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες και όπως φαίνεται, στη συνέχεια θα δώσει «μάχη» για την είσοδο της, στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Αντίθετα, η ομάδα από την Ιθάκη βρίσκεται, μετά από 8 παιχνίδια κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 10η θέση της κατάταξης με 3 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη - 8 ήττες!
Περιμένουμε ένα δυνατό, ανοικτό παιχνίδι και τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στον αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι, θα το παλέψουν και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.
          
Το απόγευμα στις 3 μ.μ. στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, διατηρώντας παράλληλα και την διαφορά από τον δεύτερο Α.Ο. Διλινάτων.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα το 2020 και μετά από την 15νθήμερη διακοπή να φανεί ποιοτική, παράλληλα με μια καλή εμφάνιση.
Από την άλλη, η ομάδα του Τ. Φωή με μεγαλύτερη αποχή, λόγω του ρεπό της την 10η αγωνιστική, θα προσπαθήσει για το καλύτερο και μια σοβαρή παρουσία, απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Παλληξουριακό.
Όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο, γνωρίζουν την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα και θα παρουσιαστούν όσο γίνεται προετοιμασμένοι για το καλύτερο.
Οι γηπεδούχοι, που παραμένουν αήττητοι τη φετινή σεζόν, σε όλες τις τοπικές διοργανώσεις, μετά από 9 αγώνες που έχουν δώσει, βρίσκονται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, 3 περισσότερους από τα Διλινάτα και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.
Έχουν πετύχει 8 νίκες και έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι μόνο μία φορά, ενώ διαθέτουν την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση, ισόβαθμοι της Σάμης με 9 βαθμούς, και απολογισμό στα 9 παιχνίδια, που επίσης έχουν δώσει, 3 νίκες και 6 ήττες!
Περιμένουμε ένα παιχνίδι, ανοικτό μιας και οι δύο ομάδες δεν έχουν λόγο να παίξουν με κλειστές άμυνες και αρκετά ίσως τέρματα, που έχει φαβορί τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής
          
Την ίδια ώρα, οι Πρόννοι μετά από πολλά χρόνια επανέρχονται στο δικό τους σπίτι, στο πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό της Σκάλας και θέλουν να κάνουν διπλό ποδαρικό, τόσο στα εγκαίνια, όσο και στη νέα χρονιά.
Η ομάδα της Σκάλας φιλοξενεί τον Πυλαριακό και φυσικά θέλει μόνο νίκη που θα την διατηρήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Ανεπίσημα λοιπόν εγκαίνια στην Σκάλα, όπου αναμένεται πολύς κόσμος από την περιοχή να δώσει το παρόν στη φυσική έδρα της ομάδας.
Οι γηπεδούχοι, με μια σχετικά καλή παρουσία μέχρι τώρα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όμως έχουν πληρώσει το αρχικό τους ξεκίνημα, αλλά και κάποιες ατυχίες ή απουσίες με αποτέλεσμα να παίζουν δύσκολα για την πρωτιά της κανονικής περιόδου, αφού λίγο πριν την τελευταία στροφή του Α’ γύρου, βρίσκονται 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.
Μάλιστα προέρχονται από την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τα Διλινάτα.
Μετά από 9 αγώνες, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι της Εικοσιμίας με 17 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες μέχρι τώρα.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά από το καταπληκτικό αρχικό τους ξεκίνημα, έχουν μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και ήδη μετρούν 6 συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να υπάρχει το σχετικό άγχος και αρκετός προβληματισμός.
Βρίσκονται στην 9η θέση του πίνακα με 7 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.
Σίγουρα, θέλουν το καλό αποτέλεσμα που θα δώσει, εκτός των βαθμών και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Δύσκολο αρκετά το έργο τους σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως στην Σκάλα ο Κ. Βιτωράτος θα παρατάξει την ομάδα του για το καλύτερο αποτέλεσμα και την έκπληξη.
Οι Πρόννοι, αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές απουσίες, αλλά και πάλι είναι το φαβορί, χωρίς αυτό να λέει ότι, ο αντίπαλος τους δεν θα παλέψει για την έκπληξη.
Μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα είναι η επιστροφή στο δικό της γήπεδο, όπου πρέπει να στεφθεί με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα!
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι που μπορεί να δώσει όμορφες συγκινήσεις και γιατί όχι και αρκετά τέρματα.
          
Τέλος, επίσης την ίδια ώρα, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο δεύτερος στη βαθμολογία Α.Ο. Διλινάτων, φιλοξενεί την Εύγερο στο γειτονικό ντέρμπι.
Ένα παιχνίδι με αρκετά μεγάλο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές.
Για τους γηπεδούχους, ώστε να παραμείνουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να διατηρήσουν την διαφορά των δύο βαθμών, από την Εικοσιμία (εφ' όσον επικρατήσει του Εθνικού), συνεχίζοντας το «κυνήγι» του πρωτοπόρου Παλληξουριακού.
Για τους φιλοξενούμενους, να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για την είσοδο τους στην τελική 4αδα, αφού με μια πιθανή ήττα θα μείνουν πολύ πίσω και θα δυσκολέψουν περισσότερο τον στόχο τους.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού», μετά από 9 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα στη διοργάνωση, τα πηγαίνει μια χαρά και βρίσκεται στην 2η θέση με 22 βαθμούς, τρεις λιγότερους όπως προαναφέραμε, από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.
Ο απολογισμός της 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Η Εύγερος, με μια πολύ καλή παρουσία, είναι ένας υπολογίσιμος και ανταγωνιστικός αντίπαλος, με όποιον και να έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα και βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς, έχοντας μέχρι τώρα στα 9 παιχνίδια της, 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.
Περιμένουμε ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι και τις ομάδες ικανές να διεκδικήσουν το καλύτερο, από αυτό το γειτονικό ντέρμπι.
Οι γηπεδούχοι, πιο πλήρεις και με περισσότερες επιλογές, έχουν τον πρώτο λόγο. 
Από εκεί και πέρα, φυσικά όλα μπορούν να συμβούν και οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή.
Το περιμένουμε ανοικτό με πολλές συγκινήσεις και αρκετά τέρματα!
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμ.
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
25
9
8
1
0
26 - 03
2.
Α.Ο. Διλινάτα
22
9
7
1
1
20 - 07
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
17
9
4
5
0
22 - 08
4.
Α.Ο. Πρόννοι 
17
9
5
2
2
16 - 05
5.
Α.Ο. Φωκάτα
16
9
5
1
3
16 - 08
6.
Π.Α.Ο. Εύγερος
13
9
3
4
2
10 - 10
7.
Α.Ο. Σάμης
09
9
3
0
6
10 - 16
8.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
09
9
3
0
6
10 - 23
9.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
07
9
2
1
6
08 - 16
10.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
03
8
1
0
7
06 - 27
11.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
01
9
0
1
8
06 - 27
        
Η επόμενη (12η αγωνιστική)
11-12/1/2020
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο Πρόννοι
3.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Σάμης
4.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτα
5.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
6.
Ρεπό:Α.Ο. Παλληξουριακός
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου