Σάββατο, Φεβρουαρίου 1

Όλα "0" στο Βαθύ.... Πρόοδος Ιθάκης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 0-0


Δεν ανέδειξε νικητή το σημερινό και πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά, παιχνίδι της Ιθάκης, αφού στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, Πρόοδος - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο τις άμυνες τους με αποτέλεσμα να έχουμε μέτριο θέαμα στον αγωνιστικό χώρο και λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι, ενώ παίχτηκε κυρίως στο κέντρο με πολλές δυνατές «μονομαχίες».

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι δύσκολα μπορούν να ελπίζουν στη σωτηρία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έκαναν ένα ακόμη βήμα σχετικά με την παραμονή τους, μιας και ο στόχος ήταν να φύγει αήττητη η ομάδα από το Βαθύ και τα κατάφερε.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι "πράσινοι" ήταν άτυχοι όταν γύρω στο 60' το σουτ του Noakes θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γ. Τσιντήλα.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας, Γρίβας Ι. (79’ Κωστόπουλος), Σύτι, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλησμάς (88’ Πίππος), Τσάμης, Αραπογιάννης (72’ Ηλιόπουλος), Αρταβάνης, Βασιλόπουλος.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Beshaj D., Κώστογλου, Μαρινάκης, Γασπαρινάτος (16’ λ.τ. Πίρρα – 85’ Βανδώρος), Χαραλαμπόγλου, Πάπα, Noakes, Μακρίδης, Κατσούρης, Walker (63’ Γκέκας).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου