Σάββατο, Αυγούστου 26

Δύσκολη αποστολή των Διλινάτων.... Αυθημερόν αύριο στη Θήβα με αντίπαλο τον Α.Ο. Υπάτου για το κύπελλο Ελλάδος (Α' φάση)

Αύριο Κυριακή 27/8 στις 5 το απόγευμα, σε μια ακατάλληλη για την εποχή και ώρα για τους φίλους και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ο Α.Ο. Διλινάτων στα πλαίσια της Α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, σε παιχνίδι νοκ άουτ της 3ης ζώνης στη διοργάνωση, φιλοξενείται από τον Α.Ο. Υπάτου στο Δημοτικό γήπεδο Ελλοπίας στη Βοιωτία.


Σίγουρα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου η ομάδα του "Μεγάλου Χωριού" στην 1η συμμετοχή της στο θεσμό, θέλει να έχει μια καλή παρουσία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και φέτος παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένος, με στόχο να κερδίσει αυτό που έχασε πέρυσι στον πόντο από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, δηλαδή το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, αλλά και να διακριθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η κατάσταση για τους νησιώτες δυσκολεύει περισσότερο, μιας και η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να ταξιδέψει αυθημερόν με πολλές απουσίες, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα απουσιάσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και μάλιστα για τον ίδιο λόγο και ο προπονητής τους, Α. Ρέτσι.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αποστολή με αρχηγό τον πρόεδρο της ομάδας κ. Φωτ. Κουνάδη, θα αναχωρήσει, αύριο Κυριακή το πρωί από τον Πόρο με των 9 και 15, αφού στο παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ώρας από την Ε.Π.Ο., λόγω του κανονισμού που απαγορεύει μέχρι τέλος Αυγούστου, τη διεξαγωγή οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής συνάντησης, πριν από την συγκεκριμένη, ορισμένη ήδη ώρα!

Προβλήματα στον Α.Ο. Διλινάτων και τον Χρ. Τζωρτζάτο, ο οποίος θα κοουτσάρει τα Διλινάτα σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν αρκετά και ο έμπειρος κόουτς - ποδοσφαιριστής καλείται να βρει λύσεις.

Ο Α.Ο. Υπάτου, από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει κάτι ιδιαίτερο, ίσως κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τελευταία στην ομάδα, να μην πάρουν θέση στον αγωνιστικό χώρο. 

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Αντωνόπουλος θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη - πρόκριση.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα καλό τεστ για το σύνολο του, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής και αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Α.Ο. Διλινάτων και ότι καλύτερο στο αυριανό της παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Λ. Σταύρου από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Κατσαρό από την Ευρυτανία  και  Ι. Ντόβολη από την Εύβοια.

         

Οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 27-8-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Ζακύνθου "Ζακ. Ολυμπιονίκες"

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος - Απόλλων Ευπαλίου

Ρηγόπουλος

Γρηγόρης

Ελ. Ντάβαρης

Ι. Κοκμοτός

2.

Κυριακή 27-8-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Αγίου Κωνσταντίνου

Παναγρινιακός - Πάμισος Μεσσήνης

Τσιώρης

Παναγιώτης

Α. Κλεπετσάνης

Α. Οικονόμου

3.

Κυριακή 27-8-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου

Α.Ο. Πανγυθεατικός - Α.Ε. Δημητσάνας

Πετρόπουλος

Χαράλαμπος

Δ. Σταυρόπουλος

Λ. Βλαχοδήμος

4.

Κυριακή 27-8-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Βάρδας «Γρηγόρης Καλάκος»

Π.Α.Ο. Βάρδας - Α.Π.Σ. Πάτραι

Τσιαμούρης

Αλέξανδρος

Χρ. Καραμπέτσος

Π. Νικολόπουλος


5.

Κυριακή 27-8-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Ελλοπίας Βοιωτίας

Α.Ο. Υπάτου - Α.Ο. Διλινάτων

Σταύρου

Λεωνίδας

Θ. Κατσαρός

Ι. Ντόβολης

Παρακάτω φώτο από την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής





Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου