Pages

Σάββατο, Οκτωβρίου 7

2Χ2 ο εξαιρετικός Πυλαριακός 4-0 τον Α.Ο. Πρόννων (Εικόνες)

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του 1ου, στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, σήμερα Σάββατο απόγευμα ο Πυλαριακός, σε καλό φεγγάρι θα διπλασιάσει τις νίκες του στη σειρά, αφού θα επιβληθεί των Πρόννων με σκορ 4-0.

Η ήττα αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη για τους φιλοξενούμενους και σίγουρα φέρνει κάποιο προβληματισμό για τη συνέχεια.

Οι "κυανέρυθροι" και σε αυτό το παιχνίδι παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλοί, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Να αναφέρουμε ότι, οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι σε πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Ζαπάντη.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν νωρίς το 1-0 και συγκεκριμένα στο 4' με τον νεαρό Π. Βασιλόπουλο να είναι ο σκόρερ με πλασέ, μετά από την κάθετη του Θωμαΐδη.

Στο 40' μάλιστα θα πετύχουν και το 2-0, μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μανωλάτου που βρίσκει τον Κουμαριώτη στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ τελειώνει τη φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.

Με αυτό το 2-0 και σαφέστατο προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους, θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου θα πετύχουν ακόμη δύο τέρματα και τελικά θα πάρουν μια σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 4-0.

Στο 52' μετά την ωραία συνεργασία Θωμαΐδη – Βασιλόπουλου, αυτός θα πασάρει έξυπνα για τον Γ. Καλιβωκά στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ θα πετύχει το 3-0.

Ο Θωμαΐδης θα είναι ο επόμενος σκόρερ για την ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου και το 4-0, στο 77', μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σουτ που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των Πρόννων Χρ. Παπαβασιλείου. 

Έτσι, ο Πυλαριακός θα διπλασιάσει τις νίκες του και μαζί την σχεδόν σίγουρη πρόκριση του, στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, που θα δεχθούν την δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια και σίγουρα επικρατεί προβληματισμός.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος Γ., Γονατάς (80' Δρακάτος), Σταμούλης, Ποταμιάνος Α. (88' Σινάι), Καλλιβωκάς Γ., Θωμαΐδης (83' Ποταμιάνος Ι.), Κουμαριώτης, Σαλιάι (86' Σαντιράι), Μανωλάτος, Βασιλόπουλος Π..

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Χ., Ρώσσης (75' Τουμαζάτος), Κόμητας (40' Δημητράτος), Ρασσιάς (60' Ζαπάντης), Κωνσταντόπουλος, Τσάκος, Αλιάι (75' Μακρυνώρης), Ντούκας Ι. (60' Παπαδημητρόπουλος), Χελάι Α..

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι των Μακρυωτίκων














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου