Pages

Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Άνετο 3Χ3 για τον Παλληξουριακό 6-0 τον Πυλαριακό

Στο παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου στον 1ο όμιλο, σήμερα Σάββατο απόγευμα 14/10 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, ο Παλληξουριακός θα πετύχει το 3Χ3 στη διοργάνωση, απέναντι στον μέχρι σήμερα ισόβαθμο του Πυλαριακό, με νίκη και σκορ 6-0!

Μια νίκη που τον φέρνει μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και απομένει το τυπικό της πρόκρισης.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο έδειξε πολύ καλά στοιχεία και η νίκη της ήταν εύκολη και δίκαιη

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα καλό και θα το λέγαμε αρκετά ποιοτικό παιχνίδι που θα ολοκληρωθεί με την δίκαιη επικράτηση των "ερυθρόλευκων" της Παλλικής με έξι γκολ.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι, αφού σε εκτέλεση φάουλ του Μπράτι η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Δ. Καλλιβωκάς.

Ο Κουκοβίνος στο 8' θα δώσει στον Αντωνάτο, αυτός θα κάνει με τη μια το σουτ που θα μπλοκάρει εύκολα ο Δ. Καλλιβωκάς.

Ο Μπράτι στο 14' θα αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι που λίγο πριν είχε κερδίσει ο Αντωνάτος.

Στο 17' το σουτ του Μπράτι θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Και στο 21' οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 με σουτ του Μπράτι, ύστερα από την έξυπνη πάσα του Λυκούδη στον σκόρερ.

Στο 35' με κεφαλιά του Κορσιάνου, μετά από πλάγιο του Αντωνάτου, οι "ερυθρόλευκοι" θα προηγηθούν στο σκορ πλέον με 2-0.

Ο Μπράτι στο 43' μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα ανατραπεί στην περιοχή και θα κερδίσει το πέναλτι.

Αυτή την φορά εκτελεί ο Αντωνάτος εύστοχα για το 3-0 και ουσιαστικά "κλειδώνει" την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του.

Με αυτό το 3-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα στον Άγιο Αντώνη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55' η συνεργασία Χοτζάι – Γαβαλά θα φέρει το 4-0 των γηπεδούχων με σκόρερ τον δεύτερο.

Μετά από 4' ο Κουκοβίνος με ωραίο διαγώνιο πλασέ θα σημειώσει το 5-0.

Τέλος στο 89' ο Γαβαλάς με κεφαλιά, ύστερα από τη σέντρα του Νουρεντίνι θα πετύχει το τελικό 6-0 για τους πρωταθλητές!

Αυτή ήταν η 3η νίκη των γηπεδούχων που πλέον σκέφτονται το Super Cup που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων.

Για τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, ήταν η πρώτη ήττα στη διοργάνωση και σίγουρα δεν αλλάζει κάτι από τον στόχο τους.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Γαβαλάς, Γαλανός (75' Πολυδωράτος), Μαλλιώρης, Σπανίδης, Λυκούδης (56' Νουρεντίνι), Κορσιάνος (56' Xaxhiaj), Κουκοβίνος, Αντωνάτος (75' Κατσιβέλης), Μπράτι (75' Ζυκάι), Xoxhaj. 

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Τουλάτος Στ. (89' Sadiraj), Γονατάς, Σταμούλης, Ποταμιάνος Ι. (65' Σινάι), Καλλιβωκάς Γ., Δρακάτος (65' Μπασδέκης), Κουμαριώτης, Σαλιάι, Μανωλάτος, Βασιλόπουλος Π..

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου