Pages

Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Πυλαριακό 5-0 στα Μακρυώτικα τον Οδυσσέα Ιθάκης

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για τον 1ο όμιλο του τοπικού κυπέλλου στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, σήμερα Κυριακή πρωί, ο γηπεδούχος Πυλαριακός θα είναι τελικά ο νικητής, αφού θα επικρατήσει εύκολα του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-0 και θα κάνει νικηφόρα και με τον καλύτερο τρόπο πρεμιέρα στη διοργάνωση και τον Ν. Θωμαΐδη να πετυχαίνει χατ τρικ!

Γενικά στα Μακρυώτικα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν αρκετές καλές στιγμές και η νίκη τους ήταν σίγουρα δίκαιη, απέναντι σε μια καλή ομάδα, που παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις, το πάλεψε, ενώ τα νέα παιδιά έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις για μια καλή πορεία στις τοπικές διοργανώσεις και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα, όπου εκεί έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 21', μετά από πολύ καλή ενέργεια του Κουμαριώτη και σουτ στο αριστερό “'Γ” της εστίας του Γαϊλά για το 1-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από 2' θα πετύχει το 2-0 με νέα καταπληκτική ενέργεια και πλασέ εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια ο Ν. Θωμαΐδης θα αναλάβει δράση και αρχικά στο 44' θα πετύχει το 3-0.

Συγκεκριμένα ο Βασιλόπουλος με ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή και θα βρει τον επιθετικό των γηπεδούχων σε θέση για γκολ και ο τελευταίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γαϊλά, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.

Αυτό θα το 3-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, έπεσε κάπως ο ρυθμός, ωστόσο οι γηπεδούχοι θα πετύχουν ακόμη δύο τέρματα.

Το 4-0 ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει στο 73', μετά από μια ωραία ομαδική συνεργασία στο κέντρο, τον Γονατά να βγαίνει από αριστερά στην κόντρα, να κάνει την σέντρα, τον Θωμαΐδη να κατεβάζει με ωραίο κοντρόλ την μπάλα και με κοντινό πλασέ να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι.

Τέλος στο 77', μετά από προσωπική του ενέργεια, θα πετύχει χατ τρικ σημειώνοντας το τελικό 5-0 με σουτ, από τα όρια της περιοχής.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στα Μακρυώτικα, αφού στα τελευταία 13' και μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Μ. Μάστορα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος Γ. (77' Ποταμιάνος Ι.), Γονατάς (86' Σινάι), Σταμούλης, Ποταμιάνος Α., Καλλιβωκάς Γ., Θωμαΐδης, Κουμαριώτης, Σαλιάι (67' Θ. Νικολοβιένης), Μανωλάτος (86' Σαντιράι), Βασιλόπουλος (77' Δρακάτος).

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Μαλιακρίδας Μ. (80' Παΐζης, Καραβίας Ι., Τσίρος, Προσαλέντης Π., Μαλιακρίδας Κ. (45' Καράι), Βασιλόπουλος (45' Καραβίας Ν.), Μωραΐτης, Πλέπι (45' Χύκα), Μετσάνι, Σέλα.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου