Pages

Δευτέρα, Οκτωβρίου 2

Θετική εμφάνιση στην πρεμιέρα για Εικοσιμία 5-1 τον Αστέρα Ληξουρίου (Εικόνες)

Με το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος του 2ου ομίλου, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία θα πιστοποιήσει τον άτυπο τίτλο του φαβορί και θα πάρει τη νίκη και σκορ 5-1 με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου, μοναδικό εκπρόσωπο της Β' κατηγορίας!

Με νέους κόουτς στον πάγκο της, η ομάδα της Λειβαθούς, έδειξε πιο έτοιμη από τους φιλοξενούμενους, ήταν καλύτερη, θα κυκλοφορήσει μπάλα, θα πιέσει και τελικά θα πετύχει μια ευρεία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο ανανεωμένο και πολύ ικανό αντίπαλο, κάνοντας ποδαρικό στη νέα σεζόν και στο θεσμό του τοπικού κυπέλλου, παίρνοντας παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς του περυσινού αποκλεισμού της, από τα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης.

Τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο 45λεπτο η Εικοσιμία είχε μία ανούσια υπεροχή, παρά ταύτα κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο 17' με πέναλτι, σε χέρι του Βεσάι στην περιοχή, μετά από το σουτ του Ηλιόπουλου.

Την παράβαση εκτέλεσε εύστοχα ο Αραβαντινός, βάζοντας οδηγό την ομάδα του στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι, θα απαντήσουν μετά από 2' στο γκολ των γηπεδούχων και θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Μάρκου θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος, θα κερδίσει την μπάλα και με ωραία κάθετη θα βρει τον Shtebari, ο οποίος θα πλασάρει τον Μεσολωρά για να σημειώσει το 1-1.

Στο 35' ο Ντρεγιάι θα σεντράρει από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Χαραλαμπέλης με πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέτου για το προβάδισμα και το 2-1.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την υπεροχή και να ανεβάζουν στροφές, στο 62' θα πετύχουν το 3-1 με γυριστό πλασέ του Καμπανού, μέσα από την περιοχή, στην πάσα του Γ. Μινέτου.

Γρήγορα θα πετύχουν και το 4-1, αφού στο 64' ο Μπούσι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο αμαρκάριστος Ηλιόπουλος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 5-1 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα πετύχει ο Καμπανός στο 70', μετά την μεγάλη πάσα του Φωκά στην περιοχή και την έξυπνη κεφαλιά του, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Μαρκέτο και στα δίχτυα.

Έτσι, η Εικοσιμία στο ντεμπούτο των Λ. Κουμαριώτη – Π. Στεφανάτου, θα ξεκινήσει νικηφόρα τη σεζόν, δείχνοντας παράλληλα πολλά από τα καλά της στοιχεία.

Ο Αστέρας το πάλεψε, κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά μέχρι εκεί, αφού η αντίπαλος του ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα μετά το πρώτο 45λεπτο και η νίκη της κρίνεται δίκαιη.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης-Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Βαλεντής (75' Κονόμη), Μπούσι, Φωκάς, Καμπανός, Καμπανός (75' Α. Ντουκάι), Μινέτος Ι. (75' Καραγιάννης), Χαραλαμπέλης, Πίρρα, Αραβαντινός (65' Κουμαριώτης Κ.), Ντρεγιάι (65' Μάθιου), Ηλιόπουλος.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Πατρίκιος, Διονυσάτος (77' Δελαπόρτας), Σούπας, Γιατζούδης, Κούτσης, Γιακουμάτος (85' Αλυσανδράτος), Μάρκου, Βεσάι (79' Κουρούκλης), Shtebari, Αναλυτής.

Εικόνες από το παιχνίδι 




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sporshea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου