Pages

Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Φορτσάτη με το δεξί η Σάμη 6-0 τον Αστέρα Ληξουρίου (Εικόνες)

Σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Β' ομίλου, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Αστέρα Ληξουρίου.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν ευρεία νίκη με σκορ 6-0.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και τους φιλοξενούμενους, με αμυντικούς προσανατολισμούς να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Φάσεις και γκολ

Στο 26’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ωραία συνεργασία από αριστερά, ο Μεταϊ θα βρεθεί στην περιοχή, θα γυρίσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Καρασαββίδης με πολύ ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-0.

Στο 34’ θα έχουμε το 2-0 για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου. Και πάλι από αριστερά έπειτα από ωραία συνεργασία, όταν ο Δελαπόρτας θα γυρίσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Καρασαββίδης με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του αλλά και τα δικά του.

Στο 42’ το σκορ θα ανέβει στο 3-0 για τους γηπεδούχους. Ο Καρασαββίδης με εξαιρετικό δεξί σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Μαρκέτου, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το 4-0 με σκόρερ αυτή την φορά τον Κ. Βιτωράτο με ωραία κεφάλια, έπειτα από κόρνερ του Παππά από δεξιά.

Στο 75’ θα γίνει το 5-0. Ο Περιβολάρης θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά και ο Ν. Μωραΐτης με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφάλια θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αλυσανδράτου.

Το τελικό 6-0 θα πετύχει στο 78' ο Ελμαζαϊ με πολύ ωραίο πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Φιλιππάτου από αριστερά.

Στο 81' οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα στον αγωνιστικό χώρο αφού θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Μ. Κούτσης.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας των γηπεδούχων που μάλιστα συνοδεύτηκε από μια εύκολη νίκη και καλό ποδόσφαιρο.

Αντίθετα ο αντίπαλος του με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι απίθανο να βρει εισιτήριο για τον επόμενο γύρο και τα προημιτελικά!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Στ. Πλαχούρα.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ. (65' Παπαλεξάτος), Παππάς (65' Φιλιππάτος), Βαλλάτος, Κλαουδάτος, Βιτωράτος, Μωραΐτης Ν., Δελαπόρτας, Μετάι (70' Ελμαζάι), Τρίφι (70' Κ. Βιτωράτος), Περιβολάρης, Καρασαββίδης (65' Rexha).

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος (70' Αλυσανδράτος), Βεσάι (70' Φραγκισκάτος Α.), Διονυσάτος (58' Αλυσνδράτος Α.), Κούτσης, Σούπας (22' Αραβαντινός), Γιακουμάτος, Κουρούκλης Χ. (58' Αναλυτής Δ.), Τοζάι, Μάρκου, Βλάχος, Αναλυτής Γ..

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου