Pages

Σάββατο, Νοεμβρίου 11

Με το "δεξί" ο Πυλαριακός 4-0 στην πρεμιέρα τον Οδυσσέα Ιθάκης (Εικόνες)

Με το παιχνίδι στα Μακρυώτικα μεταξύ Πυλαριακού – Οδυσσέα Ιθάκης το πρωί του Σαββάτου, άνοιξε επίσημα η αυλαία του πρωταθλήματος Α' τοπικής κατηγορίας για την περίοδο 2023-2024.

Ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θα μπουν με το “δεξί” και στο πρωτάθλημα, αφού θα επικρατήσουν των φιλοξενούμενων, που ήταν εξαιρετικοί στο σημερινό παιχνίδι, με σκορ 4-0, κατακτώντας παράλληλα το πρώτο τους τρίποντο στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν και πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την 3η σερί φετινή τους ήττα με αντίπαλο τον Πυλαριακό, αφού ήδη μετρούσαν τις δύο προηγούμενες στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, στο γήπεδο των Μακρυωτίκων της Πυλάρου, παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι και τους γηπεδούχους πιο παραγωγικούς, να παίρνουν τελικά μια νίκη, κάθε άλλο παρά εύκολη, όπως είχε συμβεί στα παιχνίδια των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 20' με ωραίο σουτ, μέσα από την περιοχή του Γ. Καλιβωκά, μετά τη σέντρα από αριστερά του Γονατά.

Με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στα Μακρυώτικα.

Στο δεύτερο με την εικόνα ίδια στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν μέσα σε 1' το 2-0 και 3-0 και θα βάλουν γερές βάσεις για την μετέπειτα νίκη τους.

Συγκεκριμένα στο 69' θα ανέβει ο δείκτης του σκορ ακόμη περισσότερο και στο 2-0 για την ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου, με ένα εκπληκτικό βολ - πλανέ του Γονατά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κλειτογιάννη και αδυναμία να απομακρύνουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων τη μπάλα.

Στη συνέχεια και στο επόμενο λεπτό, θα έρθει και το 3-0 μετά από ατομική ενέργεια του Γιαννάτου και ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής, χαμηλά στη δεξιά γωνία του Γαϊλά.

Ένα γκολ που έβαλε τέλος στα όνειρα για ένα θετικό αποτέλεσμα από τους φιλοξενούμενους και "κλείδωνε" ουσιαστικά τη σημερινή τους νίκη, επαναλαμβάνουμε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Τέλος, το 4-0 θα πετύχει ο νεουσελθών στο παιχνίδι Κ. Παπαλεξάτος στο 89', μετά από την έξυπνη κάθετη πάσα του Μανωλάτου, και ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια θα κάνει το σουτ και η μπάλα αφού βρει στο οριζόντιο δοκάρι θα καταλήξει στα δίχτυα του Γαϊλά.

Έτσι, ο Πυλαριακός θα κάνει καλό ποδαρικό στη διοργάνωση, ενώ ο Οδυσσέας θα κρατήσει την καλή του παρουσία στο σημερινό παιχνίδι, όχι όμως και τη διάσταση του σκορ που σίγουρα αδικεί την προσπάθεια του.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Κλειτογιάννης (81' Rexha), Ποταμιάνος Α., Μανωλάτος, Καλλιβωκάς Γ., Γονατάς, Γιαννάτος (84' Παπαλεξάτος), Σαλιάι, Σταμούλης Π., Δρακάτος.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Μαλιακρίδας Μ., Τσίρος, Μαλιακρίδας Κ., Βασιλόπουλος Γ. (81' Καραβίας Ι.), Μήτσουρας (81' Shkambaj), Plepi, Προσαλέντης Π., Κουτσουβέλης, Μωραΐτης (71' Βασιλόπουλος Ι.), Cela (71' Πιχλίνσκι).

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι 










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου