Pages

Παρασκευή, Νοεμβρίου 3

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Το Σαββατοκύριακο 4-5/11/2023 ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο τοπικό κύπελλο με τους 5 αγώνες του προγράμματος της 6ης τελευταίας αγωνιστικής 

Τελευταία αγωνιστική, αυλαία της φάσης των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και τα πράγματα σίγουρα είναι ξεκάθαρα για τις 8 από τις 11 ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Οι 7 έχουν περάσει ήδη και μόνο μια μικρή εκκρεμότητα παραμένει στον 1ο όμιλο, όπου μαθηματικά δεν έχει κριθεί  το 3ο εισιτήριο για τους Πρόννους, όμως είναι αρκετά δύσκολο να γίνει η μεγάλη έκπληξη και η ανατροπή της τελευταίας στιγμής από τον Οδυσσέα.

Το Σαββατοκύριακο ξεχωρίζουν, μόνο για το αγωνιστικό τους ενδιαφέρον αυτά του 1ου ομίλου μεταξύ Οδυσσέα - Πρόννων, το Σάββατο το πρωί στο Σταυρό (εδώ υπάρχει και ένα ίχνος βαθμολογικό), στα Μακρυώτικα ανάμεσα σε Πυλαριακό - Παλληξουριακό την Κυριακή το απόγευμα, επίσης για τον 1ο όμιλο και για τον 3ο την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο τοπικό, ανάμεσα σε Α.Ο. Διλινάτων - Π.Α.Ο. Εύγερο.

Στα υπόλοιπα ξεχωρίζουν τα φαβορί

Τα γήπεδα Σταυρού (2), Μακρυωτίκων, Ληξουρίου και Αργοστολίου θα φιλοξενήσουν τα πέντε παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Ο Α.Ο. Εικοσιμίας αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

 1ος   Όμιλος


α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 4-11-23   ώρα:11:00

Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος"

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Πρόννων

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Βουτσινάς Α.

Μπλίκας Α.

2.

Κυριακή 5-11-23   ώρα:15:00

Δημοτικό Μακρυωτίκων

ΑΠΣ Πυλαριακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

Μπαζάρογλου

Περικλής

Τοτάκης Χ.

Κωνσταντέλλος Κ.

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 5-11-23  ώρα:15:00  

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Σάμης

Πλαχούρας

Στέργιος

Αβάζαρος Χρ.

Αντωνιάδης Ν.

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 5-11-23   ώρα:11:00

Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος"

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Βουτσινάς

Άγγελος

Κομητόπουλος Π.

Μπλίκας Α.

2.

Κυριακή 5-11-23   ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτων - Π.Α.Ο. Εύγερος

Κατερέλος

Ελευθέριος

Χαρίση Κ.

Μενεγάτος Ε.

         

---------------  ***  ---------------

Σάββατο  4/11/2023

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", το πρωί του Σαββάτου και ώρα 11:00, μεταξύ του γηπεδούχου Οδυσσέα Ιθάκης και του Α.Ο. Πρόννων, ανοίγει η αυλαία της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου. 

Ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι θέλουν έναν βαθμό ή έστω ήττα με λιγότερα από 4 τέρματα, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την είσοδο τους, στην επόμενη σειρά των προημιτελικών.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα μεγάλο θαύμα για να μπουν αυτοί στην επόμενη κληρωτίδα της διοργανώτριας!!

Και ποιο είναι αυτό το μεγάλο θαύμα;

Νίκη με σκορ πάνω από 4-0!! Σίγουρα δύσκολη η αποστολή τους, όμως θα παίξουν για το γόητρο και να κατακτήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση.

Στην οποία βρίσκονται ουραγοί με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι αντίπαλοι τους μια θέση παραπάνω την 3η, η οποία όμως δίνει πρόκριση.

Το περιμένουμε δυνατό και ανοικτό.

Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα του αντιπάλου τους στο Δημοτικό Σκάλας με σκορ 4-0.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Α. Μπλίκα.

         

Κυριακή  5/11/2023

Η 6η αγωνιστική συνεχίζεται πλέον την επόμενη ημέρα στο Σταυρό και συγκεκριμένα την Κυριακή 5/11 το πρωί, όπου σε παιχνίδι του 3ου ομίλου, η Πρόοδος Ιθάκης θα φιλοξενήσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και θέλει νίκη για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φάση των ομίλων, ενώ οι "πράσινοι, αν και αυτοί αδιάφοροι βαθμολογικά, θα ψάξουν τους πρώτον- ους - τον τους βαθμούς, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με κάποιον βαθμό, αφού έτσι κι αλλιώς τερματίζουν ουραγοί.

Η ομάδα του Κ. Πίππου πολύ καλή όπου ήταν πλήρης, χτύπησε τα παιχνίδια που έπρεπε και αυτό ήταν το γεγονός που της εξασφάλισε μία θέση στην 4αδα και συγκεκριμένα την 3η!

Φυσικά, ο στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Οι "πράσινοι" από την άλλη προσπάθησαν όσο το επέτρεπαν οι δυνάμεις τους. 

Όμως με αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα στην αρχή, δε μπόρεσαν να πάρουν ένα από τα 8 εισιτήρια των προημιτελικών, έστω και αν στη συνέχεια ανέβαιναν όλο και περισσότερο αγωνιστικά, σε κάθε τους παιχνίδι.

Έτσι, θα ρίξουν πλέον όλο το βάρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, όπου κάνουν πρεμιέρα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και τους περιμένει ένας "Γολγοθάς", αφού θα αγωνιστούν στο Ληξούρι με αντίπαλο τον περσινό πρωταθλητή Παλληξουριακό.

Στο Σταυρό περιμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, άλλωστε δεν υπάρχει άγχος και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι, θα παρακολουθήσουμε καλό θέαμα με αρκετά γκολ.

Στον πρώτο γύρο, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει εύκολα του αντιπάλου τους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 7-1.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Α. Μπλίκα.

         

Η 5η αγωνιστική συνεχίζεται την ίδια ημέρα απόγευμα πλέον, όπου σε παιχνίδι του 1ου ομίλου ο Πυλαριακός θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αντίθετα όμως με τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Οι μεν γηπεδούχοι, που έχουν εξασφαλισμένη την 2η θέση στον όμιλο, θέλουν κατ' αρχήν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους περσινούς, ποιοτικούς πρωταθλητές, κάνοντας πάταγο στην αυλαία της σειράς.

Οι δε φιλοξενούμενοι, σε μια δύσκολη έδρα και έναν επικίνδυνο αντίπαλο, θέλουν τη νίκη ώστε να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με το απόλυτο 6Χ6!

Περιμένουμε ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, τους γηπεδούχους με όπλο την έδρα τους να παίζουν για το καλύτερο και τους φιλοξενούμενους, όπως προαναφέραμε, να επιδιώκουν το απόλυτο 6Χ6, αφού για να χαθεί η πρωτιά είναι αδύνατον!

Στον πρώτο γύρο, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει άνετα του αντιπάλου τους με σκορ 6-0.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοττάκη και Κ. Κωνσταντέλλο.

         

Την ίδια ημέρα και ώρα στο Δημοτικό "Α.Ο. Παλληξουριακός", στον Άγιο Αντώνη, σε παιχνίδι για τον 2ο όμιλο και την 6η αγωνιστική, ο γηπεδούχος και ουραγός Αστέρας Ληξουρίου, θα φιλοξενήσει σε μία αναμέτρηση, που και εδώ στερείται παντελώς βαθμολογικού ενδιαφέροντος, τον Α.Ο. Σάμης.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς βαθμό μέχρι τώρα και 5 σερί ήττες στη διοργάνωση, θα προσπαθήσουν την τελευταία στιγμή να σπάσουν το "ρόδι" και να πάρουν κάποιον βαθμό - ούς, αποχαιρετώντας τον θεσμό με χαμόγελα.

Δύσκολο βέβαια απέναντι στον ποιοτικότερο αντίπαλο τους, όμως είναι σίγουρο ότι, θα το παλέψουν και ότι βγει από αυτό.

Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν το αήττητο, αφού στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει (το άλλο με την Εικοσιμία που διακόπηκε εκκρεμεί και αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την τύχη του), μετρούν 1 νίκη και 1 ισοπαλία, κάτι που τους ήταν αρκετό για να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην 8αδα του τοπικού κυπέλλου.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, γεγονός που μπορεί να φέρει αρκετά γκολ, τους γηπεδούχους όπως προαναφέραμε, να αγωνίζονται με στόχο να μη φύγουν και στο φινάλε με άδεια χέρια και τους φιλοξενούμενους να διατηρήσουν το αήττητο και ανάλογα το αποτέλεσμα της απόφασης που εκκρεμεί, να κερδίσουν την πρωτιά στον 2ο όμιλο για το γόητρο.

Στον πρώτο γύρο, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα στο Δημοτικό Καραβομύλου του αντιπάλου τους με σκορ 6-0.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο Α.Ο. Εικοσιμίας, ο οποίος συμμετέχει στον ίδιο όμιλο, αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, αφού ο συγκεκριμένος αποτελείται από τρεις ομάδες και προκρίνονται οι δύο!

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ν. Αντωνιάδη.

         

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί και παράλληλα θα πέσει η αυλαία της φάσης των ομίλων, επίσης την ίδια ώρα με ακόμη ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του 3ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αλλά με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον για πολλούς λόγους και ιδιαίτερα λόγω του χαρακτήρα του ως τοπικό ντέρμπι, ο Α.Ο. Διλινάτων τυπικά γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο. Εύγερο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά.

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού με μία εντυπωσιακή μέχρι τώρα παρουσία στη διοργάνωση, αλλά και την κατάκτηση του φετινού Super cup, διατηρεί το απόλυτο 5Χ5 και ο στόχος θα είναι να διευρυνθεί στο 6Χ6, ενώ και η πρωτιά είναι εξασφαλισμένη.

Από την άλλη, αυτή του Θ. Βουκελάτου έχει εξασφαλίσει την 2η θέση στην τελική κατάταξη, ενώ μέχρι τώρα και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, έχει 3 νίκες ενεργητικό  και 2 ήττες παθητικό και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός από ένα τρίποντο γοήτρου, θέλει να αυξήσει τις επιτυχίες της.

Όσο τελικά αδιάφορο βαθμολογικά και να είναι το συγκεκριμένα παιχνίδι, εν τούτοις όπως είναι φυσιολογικό έχει τους δικούς της λόγους η επιτυχία μίας νίκης!

Στον Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο κλείσιμο μιας φάσης 6 αγώνων για κάθε ομάδα, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τις δύο ομάδες όπως συνηθίζουν στα μεταξύ τους παιχνίδια να προσφέρουν θέαμα και γκολ, μαζί με αγωνία!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο του αντιπάλου τους με σκορ 3-2.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς την  κ. Κ. Χαρίση και Ε. Μενεγάτο.

         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

 1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

5

5

0

0

24 - 01

15

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

5

4

0

1

16 - 07

12

3.

Α.Ο. Πρόννοι

5

1

0

4

05 - 12

03

4.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

5

0

0

5

01 - 26

00

         

 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

2

1

0

12 - 01

07

2.

Α.Ο. Σάμης

2

1

1

0

06 - 00

04

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

3

0

0

2

01 - 18

00

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Διλινάτων

5

5

0

0

19 - 05

15

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

5

3

0

2

17 - 07

09

3.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

5

2

0

3

10 - 14

06

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

5

0

0

5

05 - 26

00

         

Η επόμενη αγωνιστική

(Προημιτελικά - Μετά από κλήρωση θα ορισθούν οι ημερομηνίες)

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου