Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

Νίκη 4-2 για τη Σάμη που ανεβαίνει βαθμολογικά....... Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Πρόοδος Ιθάκης

Στο πρωινό παιχνίδι του Καραβόμυλου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, ο Α.Ο. Σάμης θα πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, από την Πρόοδο Ιθάκης με σκορ 4-2, με πρόσωπο της ημέρας τον Γ. Καρασαββίδη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Μια νίκη που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι, ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν, τον πρώτο φετινό τους βαθμός στη διοργάνωση.

Πλέον, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον, με την παρουσία της πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Οδυσσέα Ιθάκης με 6 βαθμούς.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις τέσσερα γκολ και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Η ομάδα της Σάμης, είχε την υπεροχή του αγώνα, την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αυτή της Ιθάκης, πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούσε στην κόντρα επίθεση, δημιουργώντας πολλά προβλήματα μπροστά στην εστία του Μωραΐτη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 21’ θα έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Φιλιππάτος θα μπει πολύ ωραία από αριστερά, θα "σπάσει" την μπάλα στον επερχόμενο Καρασαββίδη και ο τελευταίος πλασάροντας σε δεύτερο χρόνο, θα στείλει την μπάλα στην εστία και στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 48’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με "10" στον αγωνιστικό χώρο και για το υπόλοιπο του αγώνα, έπειτα από την αποβολή του Περιβολάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 56’ θα έρθει η ισοφάριση και το 1-1 για την Πρόοδο.

Ο Χ. Ηλιόπουλος θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Καραγιαννάκη και τον διαιτητή  κ. Πλαχούρα να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τζάκας, που θα νικήσει τον Μωραΐτη, στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας του και στα δίχτυα.

Στο 58’ θα έχουμε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Ο Καρασαββίδης θα κλέψει την μπάλα στην περιοχή, θα επωφεληθεί από τις κόντρες και με ωραίο αριστερό σουτ, θα νικήσει τον Γ. Τσιντήλα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 71’ οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι με τον Καρασαββίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Γ. Τσιντήλα, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Μετάϊ, να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι θα ξαναφέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Β. Ηλιόπουλος, μέσα στην μεγάλη περιοχή, με πολύ ωραίο γυριστό σουτ, θα νικήσει τον τερματοφύλακα Μωραΐτη, πετυχαίνοντας το 2-2.

Στο επόμενο λεπτό, θα έχουμε την απευθείας αποβολή για την ομάδα της Προόδου και συγκεκριμένα του Μαγρίπη.

Και αμέσως μετά (89’), θα γίνει το 3-2 για τους γηπεδούχους. Ο Καρασαββίδης θα κάνει την κούρσα από δεξιά, θα γυρίσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Φιλιππάτος, με πλασέ θα δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό 4-2 θα πετύχει στο 90+3’ και πάλι ο Καρασαββίδης, ο οποίος με πολύ ωραία ατομική ενέργεια θα περάσει και τον τερματοφύλακα Γ. Τσιντήλα και σε κενή εστία θα "κλειδώσει" τη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας παράλληλα το δικό του χατ-τρικ.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα σήμερα στον Καραβόμυλο. Τη Σάμη να ανεβαίνει βαθμολογικά και την Πρόοδο να παραμένει ουραγός μαζί με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς χωρίς βαθμό!

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Β. Θωμά και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης, Χάνδρας, Σπυράτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος, Κλαουδάτος (67' Τουλάτος), Φιλιππάτος, Μετάι (Rexha), Τρίφι Μ. 67' Τρίφι Μ.), Περιβολάρης, Καρασαββίδης.

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ. (80' Sula), Πάτερης, Παπαδόπουλος, Μωραΐτης (62'Totaj), Πόρτολος Τζάκας, Καρανίκας, Μαγρίπης, Πολυχρονάκης (80' Bushi), Ηλιόπουλος Χ. (62' Ηλιόπουλος Β.).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου