Pages

Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

Σημαντική νίκη για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακός 64 - 45 τον Ίφιτο Αμαλιάδας (Εικόνες)

Σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα το μεσημέρι ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός, όπου φιλοξένησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. τον Ίφιτο Πύργου και νίκησε, πατώντας "γκάζι" στο 4ο δεκάλεπτο με σκορ 64-45!

Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μεγάλη αστοχία, εμφανώς επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία 20 περίπου ημερών και έτσι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ στο ημίχρονο (24-19) εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των γηπεδούχων.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο οι παίκτες του coach Κωστίδη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, χαρακτηριστικά το πρώτο καλάθι των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 5ο λεπτό, ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ από την περιφέρεια και έφτασαν την διαφορά μέχρι και τους 22 πόντους.

Έτσι η ομάδα μας πήρε ένα πολύ σημαντικό "ροζ" Φ.Α. και πηγαίνει την επόμενη Κυριακή στη Ναύπακτο με ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα

Δεκάλεπτα: 8-8, 16-11, 19-18, 21-8

Τελικό σκορ: 64-45

Διαιτητές: Κανελλόπουλος - Λιόνας.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Αντωνάτος 29 (2), Γαρμπής 2, Χρηστάτος, Αναστασιάδης, Τιμοθεάτος 6 (1), Θεοδωράτος 5, Μεσολωράς, Παρδάλης, Κουνάδης 2, Δρακονταειδής 13 (2), Καραπέτσας 5 (1), Λαμπρογιώτας 2.

Ίφιτος Πύργου:(Φάκλαρης), Βακαλόπουλος 12 (2), Ρουμελιώτης 2, Μπεκρής 6, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Παρασκευόπουλος 6 (1), Κουκούλης 7 (1), Τσεκούρας 2, Παπαδόπουλος Κ. 10. 

Ακολουθούν εικόνες από το σημερινό παιχνίδι



































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου