Pages

Τετάρτη, Ιανουαρίου 17

Το 1ο εισιτήρια για τα ημιτελικά ανήκει πανάξια στην Πρόοδο.... Πέρασε από τη Σκάλα και τους Πρόννους 1-2 (Εικόνες)

Σήμερα το πρωί, στην αυλαία των επαναληπτικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου, στο Δημοτικό Σκάλας, πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Ο. Πρόννων και την Πρόοδο Ιθάκης στη ρεβάνς του 1-1, στον πρώτο αγώνα του Σταυρού.

Παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολύ αγωνία μέχρι το τέλος και τους φιλοξενούμενους να είναι, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο, από τα 4 "εισιτήρια" για τη συμμετοχή της στους "4" και τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού θα επικρατήσει των γηπεδούχων Πρόννων με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, θα πάρουν μία μεγάλη πρόκριση.

Για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν με τη "φωτιά" και κάηκαν, ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη διοργάνωση και πλέον όλο το βάρος πέφτει στη "μάχη" που αναμένεται να δώσουν, για την συμμετοχή τους στα playoffs της Α' κατηγορίας!

Να πούμε εδώ ότι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Πρώτα στο 38' οι γηπεδούχοι με το σουτ του Α. Κουρκουμέλη να αποκρούεται από τον Τσιντήλα, στη συνέχεια η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.

Και στο 73' οι φιλοξενούμενοι με τον Βλησμά να βγαίνει στην κόντρα και να σουτάρει απέναντι από τον Παπαβασιλείου, στέλνοντας με τη σειρά του την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν 0-2 με ένα γκολ στο πρώτο και ένα στο δεύτερο 45λεπτο.

Αρχικά και συγκεκριμένα στο 21' το 0-1 με το νεαρό Μανωλόπουλο, όταν ο Τζάγκας εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και ο πρώτος με ωραία κεφαλιά θα νικήσει τον Παπαβασιλείου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 0-1 και τους γηπεδούχους να έχουν δύσκολο έργο στη συνέχεια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 43' θα έρθει η "ψυχρολουσία" στην πλευρά των γηπεδούχων, αφού η Πρόοδος θα πετύχει το 0-2, αυτή την φορά με καταπληκτικό πλασέ από το επίσης νεαρό Μπαντούνα και θα δώσει πλεονέκτημα για τη μετέπειτα μεγάλη πρόκριση της ομάδα τους.

Οι Πρόννοι, θα καταφέρουν να μειώσουν νωρίς το σκορ και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν ο Α. Κουρκουμέλης θα ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι και θα κάνει το σκορ 1-2, δίνοντας παράλληλα ελπίδες ανατροπής.

Το πέναλτι είχε κερδίσει στο 52' ο ίδιος σε ανατροπή του στην περιοχή από τον Βρεττό.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν θα αλλάξει κάτι στο σκορ, με αποτέλεσμα οι "κοκκινόμαυροι" της Ιθάκης να πάρουν μία πολύ μεγάλη και πανάξια πρόκριση και θα βρεθούν στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με τις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που την αποχαιρέτησαν, με μία άσχημη εντός έδρας ήττα και πλέον το βάρος πέφτει στο να μπορέσουν να σώσουν τη χρονιά, με την είσοδο τους στη 4αδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή τους στα playoffs, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Γ. Μπάμπη (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Στάβερης (70' Θεοδωράτος), Κουρκουμέλης Α., Ρασσιάς, Κουρκουμέλης Σπ. (46' Ρώσσης), Κωνσταντόπουλος, Σιμωτάς (70' Δημητράτος), Παπαδημητρόπουλος, Τσάκος, Μακρυνώρης, Γιαννάκης (57' Κορκός).

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Βρεττός, Πάτερης, Μανωλόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζάγκας, Sula (77' Totaj), Πόρτολος, Βλησμάς, Χύκα, Μπαντούνας (83' Μαγριπής).

Παρακάτω φωτο από το σημερινό παιχνίδι

































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου