Pages

Σάββατο, Ιανουαρίου 13

Επέστρεψε στις νίκες ο Πυλαριακός 2-0 την Πρόοδο Ιθάκης (Εικόνες)

Στο ένα από τα δύο σημερινά πρωινά παιχνίδια και συγκεκριμένα στα Μακρυώτικα, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, ο γηπεδούχος Πυλαριακός, μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, θα σπάσει το ρόδι και θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο, όπως ακριβώς τον ξεκίνησε στην πρεμιέρα, δηλαδή με με νίκη. Αυτή την φορά επί της Προόδου Ιθάκης, αλλά και με καλή εμφάνιση.

Μία νίκη που κρίθηκε στον καταλογισμό δύο πέναλτι σε βάρος των "κοκκινόμαυρων" της Ιθάκης, αλλά και στην αποβολή του Τ. Τσιντήλα στη φάση του πρώτου πέναλτι.

Οι "κυανέρυθροι" μετά το σημερινό τρίποντο, θα ξαναπεράσουν στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, αφήνοντας στην 3η τον Α.Ο. Σάμης, ο οποίος μετά από λίγο θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τα Διλινάτα.

Αυτή ήταν η 6η νίκη τους στη διοργάνωση και ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δώσει, εκτός από το τρίποντο και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η Πρόοδος, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα γνωρίσει ήττα, την 7η φετινή στη διοργάνωση και πλέον κινδυνεύει με επιστροφή στη Β' τοπική κατηγορία.

Πάντως, αν θέλουν στην ομάδα της Ιθάκης να προλάβουν πρέπει να γυρίσουν πολύ γρήγορα το διακόπτη της επιστροφής σε θετικά αποτελέσματα όσο είναι νωρίς, αφού πλέον μπήκαμε στο β' γύρο.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα έγινε ένα μέτριο ποιοτικά αρχικά παιχνίδι και όσο περνούσε ο χρόνος αρκετά καλό, τους γηπεδούχους καλύτερους να επικρατούν με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Τα γκολ του αγώνα

Το παιχνίδι θα κριθεί όπως προαναφέραμε σε δύο εκτελέσεις πέναλτι από τους γηπεδούχους, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, το πρώτο θα υποδειχθεί στο 31' σε ανατροπή του Γονατά στη μεγάλη περιοχή, μετά την πάσα του Μανωλάτου από αριστερά, από τον Τ. Τσιντήλα ο οποίος θα δεχθεί στην ίδια φάση και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το υπόλοιπο του αγώνα.

Εκτελεί εύστοχα ο Π. Κουμαριώτης δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.

Αυτό το 1-0 θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και με αριθμητικό πλεονέκτημα, θα κερδίσουν το δεύτερο πέναλτι στο 61' όταν ο Κουμαριώτης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια θα μπει στη περιοχή και θα ανατραπεί από τον Πάτερη, για να υποδειχθεί ένα ακόμη πέναλτι.

Αυτή την φορά εκτελεί ο Κλειτογιάννης, ο οποίος ευστοχεί για το τελικό 2-0.

Με αυτό το 2-0 οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στις νίκες, μετά από 3 αγωνιστικές και παράλληλα θα ανέβουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, με απολογισμό μιας νίκης σε 9 παιχνίδια, θα παραμείνουν και αυτή την αγωνιστική κάτω από τη "κόκκινη" γραμμή του υποβιβασμού και με τη λήξη του α' γύρου, ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι ορατός.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Χρ. Αβάζαρο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Μιχελής, Παπαδάτος (72' Ποταμιάνος Ι.), Κλειτογιάννης (72' Rexha), Ποταμιάνος Α., Μανωλάτος (68' Σαλιάι), Σταμούλης, Γονατάς, Κουμαριώτης (72' Sadiraj S.), Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ. (68' Παπαλεξάτος), Βασιλόπουλος.

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ., Πάτερης, Παπαδόπουλος, Μανωλόπουλος, Τσάγκας, Μπαντούνας (55' Βλησμάς), Ηλιόπουλος Χ., Sula, Χύκα (65' Totaj), Μαγρίπης (65' Πολυχρονάκης).

Εικόνες από τα Μακρυώτικα










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου