Pages

Κυριακή, Ιανουαρίου 14

Πρωταθλητής “χειμώνα” με το απόλυτο 8Χ8 ο Παλληξουριακός 6-1 τον Α.Ο. Πρόννων και στο +5 απο τον Πυλαριακό

 

Ασταμάτητος ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με το απόλυτο 8Χ8 και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" και στο σημερινό τους παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής θα προσθέσουν ένα ακόμη τρίποντο στην απόλυτη συγκομιδή τους, με μια εύκολη νίκη επί των Πρόννων με σκορ 6-1 και θα αναδειχθούν άτυπα πρωταθλητές "χειμώνα"!

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ουσιαστικά το "καθάρισαν" από το πρώτο 45λεπτο με το σκορ στο 5-0!

Χάτ τρικ πέτυχε ο Μέλι Μπράτι και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α' κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι, πλέον μόνο με μια μεγάλη αντεπίθεση και ένα μικρό θαύμα θα καταφέρουν να βρουν θέση στην τελική 4αδα, αφού βέβαια εξασφαλίσουν πρώτα την παραμονή τους, όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να απαλλαγούν από το άγχος της και να τα παίξουν όλα για όλα μέχρι το τέλος.

Τα γκολ του αγώνα

Ωραία ενέργεια του Συριάτου από τον άξονα και αριστερά, δίνει στον Μπρατι και αυτός με ένα πολύ όμορφο γκολ ανοίγει το σκορ στο 7' για το 1-0.

Στο 11' ο Pacheco με πολύ ωραία ενέργεια από τα δεξιά, θα κλείσει εσωτερικά και αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, βγάζει τη σέντρα στο β' δοκάρι εκεί που ο Συριάτος "σερβίρει" με το στήθος στον Μπράτι στο σημείο του πέναλτι και με άπιαστο σουτ ο τελευταίος πετυχαίνει το 2-0.

Στο 18' ο Pacheco, μετά από την έξυπνη κίνηση στον άξονα θα βγάλει τον Ηλ. Αντωνάτο τετ α τετ τον Παπαβασιλείου, όμως από ευνοϊκή θέση άστοχεί, όμως ο Αργεντίνος επιθετικός που ακολουθεί τη φάση, έρχεται στην επαναφορά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Σε σουτ του Μπρατι στο 43' η μπάλα βρίσκει σε χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Καράι θα αναλάβει την εκτέλεση, θα είναι εύστοχος και θα γράψει το 4-0 για τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπράτι από τα αριστερά θα κάνει ένα πολύ ωραίο τελείωμα στο δεξί "Γ" της εστίας του Παπαβασιλείου για να σημειώσει το 5-0 και το δικό του χατ τρικ.

Αυτό το 5-0 θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου και ουσιαστικά το παιχνίδι να έχει κριθεί από πολύ νωρίς.

Στο δεύτερο έπεσε αρκετά ο ρυθμός, κυρίως λόγω του σκορ και στο 52' μετά από ελεύθερο, θα υπάρξει κακή συννενόηση των αμυντικών του Παλληξουριακού για να γίνει η πάσα στα αριστερά της επίθεσης στον Μακρυνώρη που θα βγει στην πλάτη των αμυντικών των γηπεδούχων και με ψύχραιμο σουτ θα νικήσει το νεαρό Βλάχο και θα μειώσει σε 5-1.

Στο 55' θα έχει δοκάρι ο Pacheco με σουτ εκτός περιοχής.

Τέλος, στο 74' ο Συριάτος θα "κλέψει" τη μπάλα από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων θα παίξει το 1-2 με τον Μπράτι και με ένα ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του Παπαβασιλείου θα πετύχει το τελικό 6-1

Αυτή, όπως προαναφέραμε ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη για τους πρωταθλητές, οι οποίοι ανέβασαν την διαφορά από τον δεύτερο πλέον Πυλαριακό, στους +5 βαθμούς. 

Μια διαφορά που μπορεί να γίνει και +8, αν πάρουν το "2" στην Ιθάκη με αντίπαλο τον Οδυσσέα σε εξ' αναβολής παιχνίδι, ενώ βρίσκονται αγκαλιά με την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη, οι Πρόννοι βρίσκονται σε συναγερμό, αφού ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ούτε το μέλλον τους για την τελική 4αδα φαίνεται ρόδινο.

Αποτέλεσμα, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην Ιθάκη, με αντίπαλο την Πρόοδο να κρίνεται κομβικό, τόσο για να διατηρήσουν ελπίδες 4αδας, όσο και να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την παραμονή τους και να απαλλαγούν από το άγχος.

Μπλέξιμο για την ομάδα της περιοχής των Πρόννων!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Καραΐσκο και Χ. Τοττάκη.

Συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Κουκοβίνος (84' Μπερκής), Αντωνάτος Ηλ. (67' Νουρεντίνι), Xaxhxiaj (46' Γαβαλάς), Μπράτι, Γαλανός,, Συριάτος, Pacheco (67' Ρεμούντης), Γεωργάκης (46' Λυκούδης).

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Τσοκαναρίδης, Δημητράτος, Μπάμπης (25' Γιαννάκης), Μακρυνώρης, Τσάκος (67' Θεοδωράτος), Παπαδημητρόπουλος, Κατσιλίδης (51' Σιμωτάς), Κουρκουμέλης Κ. (67' Αλιάι), Xhelaj (67' Ζαπάντης Ε.), Κωνσταντόπουλος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου