Pages

Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Ούτε η Εύγερος κατάφερε να σταματήσει το "Ερυθρόλευκο" τρένο που έφτασε στο 13Χ13 (Εικόνες)

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 11/2/2024 και ολοκλήρωσε την 13η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου, ο Παλληξουριακός θα συνεχίσει την "τρελή" του πορεία, επικρατώντας και της Ευγέρου με σκορ 3-0.

Έτσι, διατήρησε το απόλυτο 13Χ13, παρέμεινε η διαφορά από τον δεύτερο Πυλαριακό και όλα βαίνουν προς υλοποίηση του πρώτου στόχου της πρωτιάς (απλά απομένει το τυπικό) και το πλεονέκτημα που δίνει αυτή στην τελική φάση και τα playoffs.

Σε γενικές γραμμές, στον Άγιο Αντώνη έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και τους γηπεδούχους καλύτερους, να παίρνουν μια δίκαιη νίκη, από έναν δυνατό αντίπαλο, που προσπάθησε όσο μπορούσε.

Αυτή ήταν η 13η νίκη την 13η αγωνιστική (καθόλου γρουσούζικη για τους "ερυθρόλευκους".

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σωστά στημένοι κυρίως αμυντικά κατάφεραν να διατηρήσουν το 0-0 και να μεταφέρουν κάποιο άγχος στους αντιπάλους τους.

Στην επανάληψη, όμως μπήκαν αποφασιστικά, πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ, έφυγε το βάρος από τα πόδια των γηπεδούχων και τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 23' ο Λυκούδης εκτελεί το φάουλ με δύναμη από αριστερά, η μπάλα θα σκάσει μπροστά από τον Καλαφάτη, ο επερχόμενος Μπράτι θα πλασάρει και ο Λασκαράτος απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Ένα σουτ και πάλι από τον Μπράτι στο 29' θα στείλει τη μπάλα άουτ, πάνω από την εστία του Καλαφάτη.

Ωραία συνεργασία στο 32' Μπράτι – Συριάτου – Κ. Αντωνάτου έξω από την περιοχή, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί το σουτ, μέσα από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του τερματοφύλακα της Ευγέρου Καλαφάτη.

Στο 44' ο Μπρατι από δεξιά, θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και θα πραγματοποιήσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Το πρώτο 45λεπτο οι ομάδες θα είναι "άσφαιρες" και θα το ολοκληρώσουν ισόπαλες 0-0.

Στην επανάληψη, το γρήγορο γκολ που απελευθέρωσε τους γηπεδούχους και έδιωξε το άγχος θα πετύχει στο 50' ο Μ. Μπράτι, όταν από αριστερά θα αποφύγει δύο αντιπάλους και με σουτ έξω από την περιοχή, θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καλαφάτη και θα ανοίξει το σκορ στο 1-0.

Με τη συμπλήρωση 55' παιχνιδιού οι "ερυθρόλευκοι" θα πετύχουν το 2-0 και παράλληλα ο Μ. Μπράτι θα κάνει δυο τα προσωπικά του γκολ.

Συγκεκριμένα από αριστερά και μέσα από την περιοχή με πολύ όμορφη ενέργεια θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό συρτό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 75' οι "Οράνιε" θα μείνουν με "δέκα" για το υπόλοιπο, αφού ο Μούτσα θα αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Α. Βουτσινά.

Στο 81' μετά το κόρνερ από δεξιά του Μπράτι, οι αμυντικοί της Ευγέρου δεν απομακρύνουν σωστά την μπάλα, έτσι στο β' δοκάρι θα επωφεληθεί ο Γαβαλάς και από κοντά με πλασέ θα σημειώσει το 3-0, "κλειδώνοντας" οριστικά τη 13η νίκη της ομάδας του στη φετινή διοργάνωση.

Αυτό, θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον Άγιο Αντώνη, με έναν Παλληξουριακό ασταμάτητο να πετυχαίνει το 13Χ13 και την Εύγερο, μετά από μία φυσιολογική ήττα, στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, αφού έχει μείνει πίσω από την 4αδα, μετά τα σημερινά αποτελέσματα στους -5 βαθμούς

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Χαρ. Τοττάκη και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος),Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Λυκούδης (64' Ρεμούντης), Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι, Haxhiaj (80' Γαβαλάς), Αντωνάτος Κ., Γεωργάκης (80' Μπερκής), Συριάτος.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Αδηλίνης, Μούτσα, Βαγγελάτος, Μόκας, Πολλάκης Γ., Θεοδωρόπουλος (85' Ζουρνατζής), Σταματέλος (61' Αλεξάτος), Λασκαράτος (85' Dedlala L.), Papa (85' Μάρκου), Χατζηλάμπρου (70' Ταβιανάτος).

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι



















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου