Pages

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14

Ο "καθρέφτης" των επαναληπτικών ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου - Τα αποτελέσματα της Τετάρτης 14/2/2024

Αυλαία σήμερα Τετάρτη 14/2/2024 το απόγευμα και στη φάση των ημιτελικών, με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων της ημέρας στο Σταυρό της Ιθάκης και στο Αργοστόλι

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα των σημερινών ημιτελικών

Τα δύο εισιτήρια για το μεγάλο τελικό στα χέρια Παλληξουριακού - Εικοσιμίας

α/α

Αγώνας

Σκορ

1.

Α.Ο. Πρόδος Ιθάκης - Α.Ο. Παλληξουριακός   1 - 3

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης

3 - 2

         

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Παλληξουριακός   1-3

Σε έναν αδιάφορο επαναληπτικό ημιτελικό, αφού το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού είχε κρίνει την μία από τους δύο finalist ομάδες του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα τον Παλληξουριακό, οι "ερυθρόλευκοι" εκτός από τυπικά finalist του τελικού, απλά διατήρησαν και το φετινό τους αήττητο.

Οι φιλοξενούμενοι, σήμερα το μεσημέρι στο "Ν. Ραυτόπουλος" στο Σταυρό, θα διπλασιάσουν της νίκες τους στη σειρά και θα πάνε με φόρα στον τελικό, προκειμένου να διεκδικήσουν ότι έχασαν πέρυσι από τα Διλινάτα.

Αυτή την φορά, θα επικρατήσουν και πάλι της Προόδου με 3-1.

Για την ομάδα της Ιθάκης, ήταν ο τελευταίος αγώνας, στη φετινή διοργάνωση και της αξίζουν πολλά μπράβο, ως εδώ που έφτασε.

         

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης   3-2

Η συνέχεια πλέον το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου μετά από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, η Εικοσιμία μετά το 4-3 του Καραβόμυλου, ήταν το φαβορί και όντως έτσι αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο, μιας και ήταν η ομάδα που θα πάρει το δεύτερο "εισιτήριο", για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου εκεί την περιμένει ο Παλληξουριακός.

Η ομάδα της Λειβαθούς, θα επικρατήσει και στο δεύτερο παιχνίδι με σκορ 3-2 και με δύο νίκες στη σειρά θα μπει θριαμβευτικά στον τελικό!

Οι φιλοξενούμενοι αποχαιρετούν τη διοργάνωση, σίγουρα με ψηλά το κεφάλι και με πολύ καλή παρουσία, ενώ από αύριο το βάρος θα πέσει στο δεύτερο φετινό τους στόχο, που είναι η είσοδος στην τελική 4αδα και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα!

Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια και Φωτορεπορτάζ από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου..........

         

Η επόμενη αγωνιστική - Τελικός

(Πιθανή ημερομηνία 17 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ.)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου