Pages

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14

Ώρα τελικού.... 2η νίκη ο Παλληξουριακός στην Ιθάκη 3-1 την Πρόοδο για τα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου

 

Σήμερα το πρωί, στον δεύτερο ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Παλληξουριακός, θα πάρει νέα νίκη στη σειρά απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης, στο Δημοτικό Σταυρού και θα αναμετρηθεί στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο, την άλλη finalist ομάδα της Εικοσιμίας.

Οι "ερυθρόλευκοι", διατήρησαν το φετινό τους αήττητο και βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που τελευταία έχει ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένας αντίπαλος που θα χρειαστεί σεβασμό και πολύ προσοχή. Άλλωστε ένας τελικός είναι! 

Σε ότι έχει να κάνει με τον ημιτελικό του Σταυρού, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, ενώ παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τους "ερυθρόλευκους" να παίζουν όσο χρειαζόταν για τη νίκη, σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Ήταν καλύτεροι και αναμφισβήτητα η νίκη τους δίκαιη, όπως και η άνετη πρόκριση τους στην μεγάλη γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν και το μόνο που κρατούν από το σημερινό παιχνίδι, είναι οι εμπειρίες αρκετών νέων παιδιών που πήραν συμμετοχή.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι, με τη συμπλήρωση ακριβώς 30' στο παιχνίδι, θα ανοίξουν το σκορ 1-0.

Ο Λυκούδης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά στο β' δοκάρι, ο Γαλανός θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα κοντράρει σε σώματα, οι αμυντικοί δεν μπορούν να απομακρύνουν και στην επαναφορά, από κοντά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ν. Πίππου.

Αυτό το 0-1 χωρίζει της δύο ομάδες στο πρώτο μισό του ημιτελικού.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63', ο Λυκούδης θα κάνει το δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Ν. Πίππος απομακρύνει δύσκολα τη μπάλα και στη νέα επαναφορά, ο Νουρεντίνι θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-2 των "ερυθρόλευκων".

Στο 66' μετά από ωραία συνεργασία Νουρεντίνι – Γαλανού, ο τελευταίος με ωραίο διαγώνιο σουτ, θα σημειώσει το 0-3 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον ημιτελικό.

Οι γηπεδούχοι, θα καταφέρουν στο 68' να μειώσουν το σκορ σε 1-3 με ένα εντυπωσιακό γκολ του Α. Πίππου, μετά από μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ και τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί "Γ" της εστίας του νεαρού τερματοφύλακα του Παλληξουριακού Θ. Βλάχου.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον δεύτερο σημερινό, μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Σταυρού.

Οι φιλοξενούμενοι, απλά "τσέκαραν" το "εισιτήριο" του τελικού, ενώ οι γηπεδούχοι αποχαιρετούν τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το ότι, έφτασαν μέχρι εδώ.

Πλέον για αυτούς το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και στο στόχο της παραμονής!

Διαιτητής ο κ. Χ. Τοττάκης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος Ν., Totaj Sula, Πάτερης (81' Totaj), Μανωλόπουλος, Παπαδόπουλος (75' Μωραΐτης), Μπαντούνας, ΠολυχρονάκηςΠόρτολος, Μαγριπής (75' Κανέλλος), Πίππος Α., Ηλιόπουλος Χ. (39' Πρίφτης).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος),Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Λυκούδης, Νουρεντίνι, Κουκοβίνος, Ρεμούντης, Αντωνάτος Ηλ. (66' Ζάβαλης), Συριάτος (66' Hoxhaj), Γαβαλάς (81' Πυλαρινός), Γαλανός.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου