Pages

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

Σε οικογενειακό κλίμα στο "Κ. Βαρτελάτος" έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Διλινάτων (φωτορεπορτάζ)

Στο φυσικό της χώρο, στο Δημοτικό Διλινάτων και σε θερμό οικογενειακό κλίμα, έκοψε σήμερα Πέμπτη 15/2/2024 το απόγευμα, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Α.Ο. Διλινάτων.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και η σύζυγος του αείμνηστου προέδρου της ομάδας Κ. Βαρτελάτου, με την κόρη του Ρίκα.

Στην αρχή μετά τον χαιρετισμό και το καλωσόρισμα, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Φ. Κουνάδης, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, που ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία της ομάδας του "μεγάλου" χωριού, αφού κατέκτησε στην ίδια περίοδο, τόσο το τοπικό κύπελλο, όσο και το Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν έκανε αναφορά στο όνομα του Κ. Βαρτελάτου.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Άνθιμος Καλαρίτης και στη συνέχεια έγινε η κοπή από τον πρόεδρο - ηγέτη του Συλλόγου κ. Φ. Κουνάδη και μοιράστηκαν τα κομμάτια.

Τυχερός ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Αριστοτέλης Παγανίας, του οποίου έτυχε το φλουρί και κέρδισε το δώρο της Διοίκησης που ήταν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Να ευχηθούμε στον Α.Ο. Διλινάτων μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Και του χρόνου!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή

























































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου