Pages

Τρίτη, Φεβρουαρίου 6

Η Pre game της 1ης αγωνιστικής των ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου

Αύριο Τετάρτη 7 και μεθαύριο Πέμπτη 8/2/2024 συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο με τους 2 ημιτελικούς αγώνες του προγράμματος

Αύριο Τετάρτη 7 και μεθαύριο Πέμπτη 8/2/2024 συνεχίζεται σε δύο δόσεις, η αγωνιστική δράση στη διοργάνωση, με τους πρώτους ημιτελικούς αγώνες της σειράς και την 1η αγωνιστική.

Παιχνίδια, με το ένα στον Καραβόμυλο μεταξύ Σάμης - Εικοσιμίας να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ το δεύτερο στο Ληξούρι, μεταξύ Παλληξουριακού - Προόδου Ιθάκης, θεωρούμε ότι έχει μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Οι παραπάνω αγώνες της 1ης αγωνιστικής των ημιτελικών, θα διεξαχθούν στα γήπεδα Καραβόμυλου και Ληξουρίου.

---------------  ***  ---------------

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική και οι διαιτητές

με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον Καραβόμυλο

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 7-2-2024  ώρα:15:15

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας

Πλαχούρας

Στέργιος

Βουτσινάς Α.

Μπαζάρογλου Π.


2.

Πέμπτη 8-2-2024  ώρα:11:30

Δημοτικό Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.

Κατερέλος

Ελευθέριος

Αβάζαρος Χρ.

Χαρίση Κ.


         

Τετάρτη 7/2/2024

Με το παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας στο Δημοτικό Καραβόμυλου, αύριο Τετάρτη 7/2 ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου και ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. 

Ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες έχουν σαν στόχο τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό και θέλουν από τον πρώτο ημιτελικό να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, με ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τη ρεβάνς πιο βατή.

Πρόκειται για δύο πολύ καλές και νεανικές ομάδες, οι οποίες εκτός από όμορφο ποδόσφαιρο, έχουν υψηλούς στόχους και στις δύο διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Και οι δύο βρίσκονται σε θέση 4αδας, με πάρα πολλές πιθανότρητες μάλιστα να κλείσουν θέση σε αυτή.

Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δύο ομάδες να δίνουν δυνατή "μάχη" για την κατάκτηση του αποτελέσματος, που θα τις κάνει φαβορί για την μία από τις δύο θέσεις του μεγάλου τελικού!

Οι γηπεδούχοι, φυσικά θέλουν να εκμεταλλευθούν και την έδρα τους, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία φέτος, εντός γηπέδου έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι συγκεκριμένες ομάδες θα συναντηθούν για 6η φορά τη φετινή σεζόν. 

Οι δύο πρώτες, στους ομίλους του του θεσμού με εκείνον τον πρώτο επεισοδιακό αγώνα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, που είχε διακοπεί με το σκορ στο 4-4, ενώ στον επαναληπτικό του Καραβόμυλου, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ.

Επίσης, άλλες δύο για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας με νικήτρια την ομάδα της Λεβαθούς και στα δύο. 

2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-1 στον Καραβόμυλο.

         

Πέμπτη 8/2/2024

Συνέχεια των ημιτελικών την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 8/2 και ώρα 11:30 το πρωί στον Άγιο Αντώνη, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παλληξουριακό - Πρόοδο Ιθάκης.

Ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει φαβορί και δεν είναι άλλος από τον γηπεδούχο, πρωτοπόρο και αήττητο φέτος, στις δύο διοργανώσεις Παλληξουριακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" και αυτή την χρονιά δείχνουν μέχρι στιγμής ανίκητοι, παίζουν πολύ καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί των φετινών διοργανώσεων, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι χωρίς σταθερή αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, βρίσκονται κάτω από την "κόκκινη" γραμμή υποβιβασμού, ενώ στο παιχνίδι της Πέμπτης θα προσπαθήσουν να φανούν, όσο το δυνατόν ανταγωνιστικοί, απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο, αλλά και για το καλύτερο, αφού άλλωστε δεν έχουν να χάσουν κάτι.

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές και γκολ.

Το συγκεκριμένο, είναι το δεύτερο που θα συναντηθούν φέτος οι δύο ομάδες, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα στο πρώτο για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας με σκορ 9-0 στο ίδιο γήπεδο.

         

Η επόμενη 2η αγωνιστική

(14/2/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Παλληξουριακός

2

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου