Κυριακή, Μαρτίου 3

Στο τέλος πήρε το ντέρμπι ο Αστέρας 2-1 την Αναγέννηση (Ανανεωμένο)

Ασταμάτητος ο Αστέρας Ληξουρίου, αφού και σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό "Α.Ο. Παλληξουριακός" στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, θα πάρει την 5η συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση, στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα της Αναγέννησης Ληξουρίου.

Οι "πράσινοι" του Ληξουρίου, θα επικρατήσουν της συμπολίτισσας νεοσύστατης Αναγέννησης με σκορ 2-1.

Έτσι θα παραμείνουν στην "μοναξιά" της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας και πλέον είναι στο χέρι τους η 1η θέση και το πλεονέκτημα των +4 βαθμών που δίνει αυτή.

Αντίθετα, για τους τυπικά γηπεδούχους, αυτή η ήττα ήταν η 3η στην φετινή πρώτη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και μάλλον την απομακρύνει από την διεκδίκηση της πρωτιάς, ενώ και η 2η θέση θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι Β' ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ανόδου, ενώ συμμετέχουν κανονικά στα playoffs και μπορούν, αν τερματίσουν πρώτες να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αγωνιστικά στον Άγιο Αντώνη έγινε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι που είχε και δυο αποβολές, μία από κάθε ομάδα.

Τα γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, τα είδαμε όλα, γκολ, πέναλτι, κόκκινες – κίτρινες κάρτες, προσωρινή διακοπή. Πραγματικό ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι, θα προηγηθούν 1-0 στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγόπουλου. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Α. Αλυσανδράτου στην αντίπαλη περιοχή.

Η ισοφάριση και το 1-1 θα έρθει στο 67' με ωραία κεφαλιά του "γερόλυκου" των γηπέδων μας Χρ. Τζωρτζάτου, μετά το κόρνερ από δεξιά του Γιακουμάτου.

Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 75' θα είναι η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Τ. Ζυκάι και απέκρουσε ο Χότζα.

Και στο 89' σε νέο πέναλτι που κέρδισε ο Κ. Τοζάι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, οι "πράσινοι" του Ληξουρίου θα πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο με σκορ 1-2.

Να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν από μία κόκκινη κάρτα στο 75' στην φάση του χαμένου πέναλτι.

Ο Γ. Μαρούλης του Αστέρα με 2η κίτρινη και ο Ι. Σιμωτάς της Αναγέννησης με απευθείας κόκκινη, ενώ στο 89' λόγω μιας μικρής έντασης, εκτός αγωνιστικού χώρου, είχαμε μια 3λεπτη διακοπή στο παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Χότζα, Τιμοθεάτος, Σινάι, Παναγόπουλος, Πάπα (75' Μπαράκος), Σιμωτάς, Bushaj, Μπουρλώτος, Μπουσάι (83' Φραγκισκάτος Α.), Παπαροδόπουλος, Τζουγανάτος..

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Αλυσανδράτος Α. (60' Τζωρτζάτος Χρ.), Μαρκέτος Θ., Συνοδινός, Κοντογιαννάτος (Αναλυτής Δ.), Κούτσης, Γιακουμάτος (89' Διακάτος), Μαρούλης Σ. (46' Μαρούλης Γ.), Βλάχος (89' Γραικούσης), Τοζάι, Ζυκάι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου