Pages

Σάββατο, Μαρτίου 9

Νίκησε 3-0 στο Σταυρό η Εικοσιμία τον Οδυσσέα Ιθάκης και τον έστειλε στην Β' κατηγορία

Σε ένα παιχνίδι που κρινόταν μία θέση για την 4αδα και μία για παραμονή, σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού, στο φινάλε της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, η Εικοσιμία παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και αποφασιστική και θα πάρει σπουδαία, όσο κομβική νίκη επί του Οδυσσέα, με σκορ 3-0 και θα είναι μία από τις 4 ομάδες των playoffs, καταλαμβάνοντας τελικά την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης επανέρχεται μετά από μία αγωνιστική περίοδο στη "μικρή" κατηγορία, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει.

Σε γενικές γραμμές, στο "Ν. Ραυτόπουλος" της Βόρειας Ιθάκης, έγινε ένας ενδιαφέροντας για 45' αγώνας, ο οποίος κρίθηκε στο δεύτερο μισό, όταν οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν τα τρία γκολ της νίκης.

Η ομάδα της Λειβαθούς καλύτερη του αντιπάλου της θα πάρει μία δίκαιη νίκη 4αδας, η οποία μάλιστα της δίνει την 3η θέση και το πλεονέκτημα του +1 βαθμού στα playoffs, μετά τη νίκη της Σάμης στο απογευματινό παιχνίδι του Καραβόμυλου με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων.

Τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν "άσφαιρες" με αποτέλεσμα να μην βρουν δίχτυα και έτσι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65', οι "κυανόλευκοι" θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 0-1.

Ο Κοσμετάτος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Καμπανός από το ύψος της μικρής περιοχής, με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαϊδεμενάτου, για το προβάδισμα της ομάδας του.

Ο Καραγιάννης στο 70', ύστερα από τη σέντρα του Καμπανού από δεξιά, με κοντινή προβολή στην κίνηση και στο πρώτο δοκάρι θα πετύχει το 0-2 και ουσιαστικά θα "κλειδώσει" μία σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Στο 75' ο Π. Κουτσουβέλης θα εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παπαδόπουλο, όμως ο Μαυρίδης θα αποκρούσει τη μπάλα και θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Τέλος, στο 89' ο Καμπανός θα εκμεταλλευθεί την ασυνενοησία Χαϊδεμενάτου – αμυντικών, θα κερδίσει την μπάλα και θα την οδηγήσει στην κενή εστία για το τελικό 0-3!

Τα χαμόγελα με το σφύριγμα της λήξης θα είναι στη πλευρά των φιλοξενούμενων, ενώ στην άλλη πλευρά υπήρχε έντονη απογοήτευση, μιας και η ομάδα από τη Βόρεια Ιθάκη, μετά από ένα χρόνο θα αποχαιρετήσει την Α' κατηγορία, σε μία χρονιά που θα μπορούσε να ολοκληρώσει καλύτερα.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Χαϊδεμενάτος, Βασιλόπουλος, Τσίρος, Μαλιακρίδας Μ., Πρεβεζιάνος (83' Μαλιακρίδας Κ.), Φατούρος (53' Πιχλίνσκι), Bisha, Μωραΐτης, Κουτσουβέλης (83' Λίτσι), Προσαλέντης Ν., Cela (65'Plepi).

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μαυρίδης, Κουμαριώτης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπέλης, Καμπανός, Bushi (9' λ.τ. Βαλεντής), Κονόμη (85' Veizaj), Ηλιόπουλος (85' Μάθιου), Ντουκάι Ντ. (85' Αραβαντινός), Κοσμετάτος, Καραγιάννης (68' Μινέτος Ι.).










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου