Τετάρτη, Μαρτίου 6

Κοντά στην παραμονή στην Α' κατηγορία η Πρόοδος....... 3-2 στο σημερινό "τελικό" με τον Οδυσσέα

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Σταυρού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, η Πρόοδος θα πάρει πολύ σημαντική νίκη επί του Οδυσσέα με σκορ 3-2 και θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της.

Αντίθετα, ο αντίπαλος της μπλέκει σε περιπέτειες και η τύχη του δεν βρίσκεται πια στα δικά του χέρια.

Σε γενικές γραμμές, στο "Ν. Ραυτόπουλος" Βόρειας Ιθάκης, έγινε ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας με τον Δ. Καρανίκα να είναι το πρόσωπο της ημέρας, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 στο 21' με τον Μπαντούνα να βγάζει παράλληλα στην περιοχή την μπάλα για τον επερχόμενο Καρανίκα και αυτός, εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από 2' ο ίδιος ποδοσφαιριστής, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Χαϊδεμένου για το 2-0.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, δεν θα το βάλουν κάτω και με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού, θα καταφέρουν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Αρχικά θα μειώσουν σε 2-1 στο 32' με τον Ν. Προσαλέντη να πλασάρει από κοντά, μετά από την αμυντική αδράνεια των "κοκκινόμαυρων".

Και στο 40' θα πετύχουν την ισοφάριση και το 2-2 με τον Π. Κουτσουβέλη με σουτ εκτός περιοχής.

Με αυτό το 2-2 θα αποχωρήσουν οι ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο μισό.

Στην επανάληψη, ο Καρανίκας στο 68' πετυχαίνοντας χατ τρικ, θα κερδίσει την μπάλα στην απομάκρυνση των αμυντικών και από δύσκολη θέση, μέσα από την περιοχή και δεξιά, θα την στείλει στα δίχτυα, για το νέο προβάδισμα και το 3-2.

Μάλιστα στο 75' οι γηπεδούχοι θα χάσουν και πέναλτι, όταν στην εκτέλεση του Τσάγκα, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Ε. Βλησμάς, όταν ανατράπηκε στην περιοχή του Οδυσσέα.

Έτσι, η Πρόοδος θα πάρει μία κομβική νίκη που την φέρνει πολύ κοντά στη σωτηρία, ενώ για τον Οδυσσέα η κατάσταση περιπλέχτηκε αρκετά, αφού δεν κρατάει πλέον στα δικά του χέρια την παραμονή.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Αθ. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος, Πάτερης, Ηλιόπουλος Β., Μανωλόπουλος (60' Ηλιόπουλος Χ.), Παπαδόπουλος, Βλησμάς, Χύκα, Τσάγκας, Μπαντούνας, Πόρτολος, Καρανίκας.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Χαϊδεμένος, Cela, Τσίρος, Μαλιακρίδας Μ., Πρεβεζιάνος, Πιχλίνσκι (80' Βασιλόπουλος Γ.), Bisha (80' Plepi), Μωραΐτης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν., Μετσάνι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου