Σάββατο, Μαρτίου 9

8-0 τον Εθνοφρουρό ο Α.Ο.Κ.Ι. και πλησίασε κορυφή (Εικόνες)

Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα ο Α.Ο.Κ.Ι., σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, για να πάρει τη νίκη απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Εθνοφρουρό.

Οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου θα επικρατήσουν πολύ εύκολα με σκορ 8-0 και θα ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά πλησιάζοντας περισσότερο στην κορυφή τον πρωτοπόρο Αστέρα Ληξουρίου, στους δύο βαθμούς και ελπίζουν πλέον στην πρωτιά.

Αντίθετα, ο Εθνοφρουρός θα συνεχίσει ουραγός χωρίς βαθμό και μάλιστα με -3 από την ποινή της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και την παραίτηση του, από τον αγώνα του την 2η αγωνιστική του πρώτου γύρου, απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο και είναι η ομάδα που δεν θα συνεχίσει στα playoffs.

Αγωνιστικά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με τους τυπικά φιλοξενούμενους σε ένα ακόμη παιχνίδι, λόγω έλλειψης μικρού να παρατάσσονται και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με "δέκα"!

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν μία εύκολη νίκη. 

Άλλωστε το τελικό σκορ τα λέει όλα!

Επίσης ο Ι. Στρατιώτης για τους τυπικά γηπεδούχους πέτυχε "καρέ" τερμάτων!

Τα γκολ του αγώνα

01' 1-0 Ι. Στρατιώτης

06 2-0 Α. Ζούκα

16' 3-0 Δ. Πολλάτος

32' 4-0 Γ. Πολλάτος

36' 5-0 Ι. Στρατιώτης

40' 6-0 Ι. Στρατιώτης

58' 7-0 Ι. Σταθάτος

59' 8-0 Ι. Στρατιώτης

Διαιτητής ο κ. Κ. Κωνσταντέλλος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Μπάλλας, Πολλάτος Δ. (46' Κοσμάτος), Πολλάτος Γ., Ζούκα, Στρατιώτης, Μπεκίρη, Σταθάτος, Νεόφυτος, Shametaj, Βασιλάτος.

Εθνοφρουρός:(----), Κρητικός, Στεφανάτος, Ροκάι Α. (46' Σαρρίδης), Μινέτος, Χρυσανθακόπουλος Σπ., Μπονάς (46' Σιλιβέρδης), Χρυσανθακόπουλκος Ι. (17' Λυκούδης), Χατζηφωτιάδης, Μενεγάτος, Λιβιεράτος.

Εικόνες











Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου