Σάββατο, Μαρτίου 2

Με το πρωταθλητή Ευρώπης Τάκη Φύσσα έκοψε την πίτα της η Ακαδημία Βαλένθια της Κεφαλονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς – Ιθάκης, η κεντρική εκδήλωση της ακαδημίας της Βαλένθια στην Κεφαλονιά με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη συμμετοχή αρκετού κόσμου, γονέων, προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κ. Τάκη Φύσσα, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος των Legents 2004.

Μάλιστα έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις των μικρών της Ακαδημίας και χρήσιμες συμβουλές μέσα από τη δική του εμπειρία.

Παρών και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Βαλένθια στην Ελλάδα κ. Γιώργος Τόλιας. Και οι δύο ήταν οι κεντρικοί ομιλητές, ενώ ένα χαιρετισμό μαζί με τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε έκανε ο υπεύθυνος προπονητής της σχολής Κεφαλονιάς κ. Δημ. Ζησιμάτος.

Αμέσως μετά, η τοπική ακαδημία της Βαλένθια βράβευσε τον Τάκη Φύσα με τιμητική πλακέτα σαν πρωταθλητή Ευρώπης.

Η εκδήλωση αποτελεί μία συνδιοργάνωση της τοπικής ακαδημίας ποδοσφαίρου Βαλένθια και της ανθρωπιστικής Οργάνωσης "Praksis", αφού και εδώ η τοπική ακαδημία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας το πρόγραμμα Charity of the gear.

Στη συνέχεια την πίτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Τζουβέκας, έγινε η κοπή και μοιράστηκαν τα κομμάτια. 

Τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ.Ι. και των ακαδημιών της Βαλένθια Μάριος Βλάντι, ο οποίος κέρδισε το δώρο που ήταν μια φανέλα της Εθνικής του 2004.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμης Βαλσαμής, ο επικεφαλής της "Ισχυρής Κεφαλονιάς", Δ.Σ. κ. Γιάννης Λυκούδης, ο πρόεδρος της Εικοσιμίας κ. Αντ. Χαραλαμπέλης και ο ιδρυτής της Εικοσιμίας κ. Ηλίας Κουρκουμέλης.

Ο κ. Φύσσας σήμερα Σάββατο 2/3/24  παρακολούθησε προπονήσεις των τμημάτων της συγκεκριμένης ακαδημίας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου και στο 5Χ5 του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Να πούμε επίσης ότι, χθες επίσης Παρασκευή 1/3 ο κ. Φύσσας παρακολούθησε τα τμήματα της περιοχής Πρόννων στο Δημοτικό Σκάλας.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την κοπή




















































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου