Pages

Σάββατο, Μαρτίου 2

Βραβεύθηκαν από την ΕΑΣ Σέγας Β. Πελοποννήσου οι αθλητές της Γ.Ε.Κ. Δ. Αντωνάτος - Χ. Αλιβιζάτος και Απ. Αντωνάτου (Εικόνες βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών η Γιορτή του Αθλητή 2024.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο τη χρονιά που πέρασε.

Από την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας βραβεύτηκαν οι αθλητές, Δημήτρης Αντωνάτος για τις διεθνείς του διακρίσεις στη σφαιροβολία, ο Χάρης Αλιβιζάτος πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα σε ύψος στην κατηγορία Κ-16 και η αθλήτρια Αποστολία Αντωνάτου για το αργυρό μετάλλιο στα 80 μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16, καθώς και οι προπονητές τους Γρηγόρης Τζωρτζιάδης, Νίκος Μεταξάς, Γιώργος Αντωνάτος και Ανδρέας Λιναρδάτος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η οποία έκανε και την απονομή στον Δημήτρη Αντωνάτο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους προπονητές τους, αλλά και στις οικογένειες τους που τους στηρίζουν και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη συνέχεια!




Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου