Παρασκευή, Μαρτίου 8

Α.Σ. Κεφαλληνιακός - Τρίτων Πάτρας: Ντέρμπι με φόντο τα play-off το Σάββατο το πρωί στο Κλειστό

Ένας πολύ σημαντικός, εξ αναβολής αγώνας, μεταξύ του Α.Σ. Κεφαλληνιακού και του Τρίτωνα Πατρών θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 9/3 στις 11:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης".

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εξ' αναβολής της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η..

Οι φιλοξενούμενοι, έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη τους την περασμένη Τετάρτη απέναντι στον πρωτοπόρο Διαγόρα και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στον Κεφαλληνιακό. 

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, προέρχονται από ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, και θέλουν το "ροζ" Φ.Α. για να ισοφαρίσουν τις νίκες απέναντι στον Τρίτωνα και και στη συνέχεια να προσπαθήσουν επίσης, να καλύψουν τη διαφορά των -7 πόντων που είχαν ηττηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο coach Π. Κωστίδης και οι παίκτες του, είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο τρίτος της βαθμολογικής κατάταξης Τρίτωνας, να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί της ώστε να ανέβει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογική κατάταξη και συγκεκριμένα στην 4η θέση!

Όλοι λοιπόν κοντά στην ομάδα μας το Σάββατο το πρωί!

Η βαθμολογία

Η επόμενη (21η) Αγωνιστική

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου