Pages

Κυριακή, Μαΐου 12

Άξιος πρωταθλητής ο Αστέρας Ληξουρίου 3-2 τον Α.Ο. Διλινάτων Β' (Εικόνες)

Με το τελευταίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, έπεσε η αυλαία των playoffs του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου και τον Αστέρα Ληξουρίου να αναδεικνύεται πρωταθλητής της φετινής περιόδου επικρατώντας του Α.Ο. Διλινάτων Β' με σκορ 3-2.

Οι "πράσινοι" του Ληξουρίου σε μία πολύ καλή χρονιά κέρδισαν την επάνοδο τους στη “μεγάλη” κατηγορία, τερματίζοντας στην κορυφή και όπως προαναφέραμε, πρωταθλητές Β' κατηγορίας 2023-2024.

Έναν τίτλο που άξιζαν, αφού ήταν η κορυφαία και πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι του Α.Ο. Διλινάτων, στην παρθενική τους παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση και ως η μοναδική ομάδα Β', από αυτές της Α' κατηγορίας, βασισμένη σε νέα παιδιά είχε μία αξιόλογη παρουσία και "κυνήγησε" τον τίτλο για πολλές αγωνιστικές.

Αν και δεν τα κατάφεραν, εν τούτοις έκαναν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με μεγάλο κέρδος τις πολύτιμες εμπειρίες αυτών των παιδιών που τους δόθηκε η δυνατότητα να πάρουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", ήταν ανοικτό, επιθετικό, παρακολουθήσαμε καλό θέαμα και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-2, επί ενός αντιπάλου που το πάλεψε.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι στο 13' θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με πολύ ωραίο αριστερό σουτ του Τοζάι, από το ύψος περίπου του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν με ισοφάριση σε 1-1 στο 18' με τον Κουράνη να βγαίνει στην κόντρα και να πλασάρει εύστοχα τον Β. Μαρκέτο.

Και πάλι όμως ο Γ. Αναλυτής στο 25' θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα με κοντινό πλασέ απέναντι στον Καπογιαννάτο, σημειώνοντας το 2-1.

Στο 42' ο Ζυκάι με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ θα στείλει την μπάλα στο "Γ" της εστίας και στα αντίπαλα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-1 της ομάδας του.

Με αυτό το 3-1 οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και με σαφές προβάδισμα νίκη για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Απ. Κοκκόση στο 75' θα καταφέρει να μειώσει σε 3-2 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι με σουτ του Βράπι που θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Β. Μαρκέτου.

Ένα γκολ που δεν ήταν έφθανε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, αφού αυτό το 3-2 δεν θα αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωση του.

Με τη λήξη του παιχνιδιού ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Σάκη Αναλυτή για την άμεση επάνοδο της ομάδας τους στην Α' κατηγορία, αλλά και την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρωτιά, αλλά και στα Διλινάτα για τη γενικότερη παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χαρ. Τοττάκη και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β. (90+2' Αλυσανδράτος Δ.), Γιακουμάτος, Συνοδινός, Διακάτος (89' Διονυσάτος), Αλυσανδράτος Α., Κούτσης, Λουκέρης (89' Γιαντζούδης), Πετεινάτος (69' Σούπας), Τοζάι (89' Αλιβιζάτος), Αναλυτής Γ., Ζυκάι.

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος, Βράπι, Καππάτος Α., Κουράνης Σταμ., Λαμπρόπουλος, Τεργιάκης, Βουτσινάς, Γκορρέϊα, Κοκκόσης Κ. (60' Καρλής), Καππάτος Ηλ., Ζαφειράτος (78' Κωνσταντάκης).

Εικόνες

































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου