Pages

Κυριακή, Ιουνίου 16

1ος με ρεκόρ ο Χ. Αλιβιζάτος στην Πάτρα.... Πέταξε στα 2,07 μ. και έκλεισε θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας τον Ιούλιο (Εικόνες)

Απίστευτη επιτυχία για τον αθλητή του ύψους της Γ.Ε. Κεφαλονιάς, Χάρη Αλιβιζάτο, ο οποίος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Κ-18 "Β. Σεβαστής", που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, θα κάνει ένα φανταστικό ρεκόρ στο άλμα σε ύψος, περνώντας τον πήχη στα 2,07 μ.!!

Μια επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για το νεαρό άλτη και παράλληλα πιάνει το όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Σλοβενία.

Αξιόλογη επίσης ήταν και η παρουσία των υπολοίπων παιδιών Ειρήνης Βλαχογιαννάτου στο ύψος, Σπυριδούλας Τοτόλου τριπλούν, Φωτεινής Παπαναστασάτου στα 100 μ., Κωνσταντίνου Μινέτου - Χρήστο Κοσμετάτο, επίσης στο ύψος και της Ελπίδας Δανελάτου στο μήκος, τα οποία πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις.
Η Χαρά Μεταξά στον τελικό, κατετάγη στην 11η θέση στη σφαιροβολία.

Στους παραπάνω αγώνες η Γ.Ε. Κεφαλληνίας συμμετείχε με 8 αθλητές – τριες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τους προπονητές τους για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν στο Σωματείο.

Το άλμα των 2,07 του Χάρη σε βίντεο

Εικόνες






Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου