Pages

Κυριακή, Ιουνίου 9

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3Χ3 Streetball ΟΠΑΠ, "Τάπα στη βία και στο ρατσισμό", με επιτυχία, χαμόγελα και πολλά πολλά δώρα

Με το πρόγραμμα της 2ης ημέρας, τους τελικούς, το πολύ ωραίο θέαμα, τις απονομές και τις βραβεύσεις, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 9/6 απόγευμα, το τουρνουά 3Χ3 Streetball ΟΠΑΠ, "Τάπα στη βία και στο ρατσισμό".

Ήταν μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση τόσο από οργανωτικής πλευράς, όσο και από πολλές συμμετοχές, οι οποίες σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεπέρασαν τις 400!!

Ένα διήμερο γεμάτο χαμόγελα με μικρούς και μεγάλους αθλητές να "σκεπάζουν" τα καλάθια των ανοικτών γηπέδων του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Να θυμίσουμε ότι, πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών και Καλοθοσφαιριστριών, και του ΕΣΑΚΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου, με την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μεγάλοι χορηγοί των τουρνουά είναι: ΟΠΑΠ, ΕΚΟ, SPALDING, FILA και ΙΚΕΑ.

Τίμησαν με την παρουσία τους, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΠΣΑΚΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Λίνο Χρυσικόπουλο, ο Βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αργοστολίου κ.κ. Σπ. Σαμούρης – Διον. Μινέτος, ο πρώτος μάλιστα ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τη Διοίκηση του ΠΣΑΚΚ και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις στο Δήμο μας, ο επικεφαλής της "κίνησης πολιτών" στο Δήμο Αργοστολίου κ. Αλ. Παντελειός, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Γ. Σκροπολίθας, οι προπονητές των ομάδων μπάσκετ του νησιού μας και πλήθος κόσμου.

Τιμήθηκαν από τον ΠΣΑΚΚ ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπ. Σαμούρης – Γ. Τζωρτζάτος, ο Γ. Σκροπολίθας, ο Κ. Κορρές και ο Αλ. Παπαδάτος για την προσφορά τους στο μπάσκετ.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές και αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ κληρώθηκαν και αρκετά δώρα προσφορά των χορηγών.

Μεταξύ αυτών δύο ποδήλατα, πολλές μπάλες μπάσκετ, εμφανίσεις ομάδων και μία φανέλα του Περιστερίου με την υπογραφή του Βασίλη Σπανούλη.

Να συγχαρούμε τους διοργανωτές και τον Δήμο Αργοστολίου για αυτό το πολύ όμορφο αθλητικό διήμερο, που τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη έχει η νεολαία μας και γενικότερα ο τόπος.

Αυτό φάνηκε από τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων αθλητών, αλλά και από το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει τα γήπεδα διεξαγωγής του τουρνουά!

«Τάπα στη βία και το ρατσισμό» ήταν το μήνυμα των διοργανωτών και σίγουρα ελήφθη από όλους μας!

Αργότερα μεγάλα φωτορεπορτάζ από τη σημερινή απογευματινή 2η ημέρα, τις βραβεύσεις  και τις απονομές

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου