Pages

Κυριακή, Ιουνίου 9

Στους "8" του Euro Winners Cup & Challenge 2024 - 3-1 την Πορτογαλική Clube Chelas

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο. Κεφαλληνία στο Euro Winners Cup & Challenge 2024 ανδρών – γυναικών, αφού σήμερα το απόγευμα στη Ναζαρέ, στο τελευταίο παιχνίδι της 1ης φάσης θα επικρατήσει της Πορτογαλικής ομάδας Clube Chelas με σκορ 3-1. 

Έτσι θα προκριθεί στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στους "8" της διοργάνωσης, ως η καλύτερη δεύτερη ομάδα όλων των ομίλων.

Τον αντίπαλο της θα το μάθει πιθανόν αύριο μετά από κλήρωση, ενώ αύριο επίσης οι ομάδες έχουν ρεπό.

Τώρα, όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Θ. Τριανταφυλλίδη πάρα πολύ καλή στην άμμο, σε όλο το παιχνίδι, με σταθερή απόδοση δεν θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα στο να πάρει μία πολύ σημαντική, όσο και δίκαιη νίκη.

Πραγματικά μία μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς τα σημαντικά προβλήματα απουσιών, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, όπως η έλλειψη γηπέδου για προπόνηση, το οικονομικό και πολλά άλλα, που οι αρμόδιοι πρέπει να δουν άμεσα και να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά που κάνουν κατάθεση ψυχής κάθε φορά και εκπροσωπούν επάξια τα νησιά μας τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Τσέργας – Καρακάσης και Λέτσο.

Η σύνθεση της ομάδας μας

Α.Ο. Κεφαλληνία:(Θ. Τριανταφυλλίδης), Λέτσο, Γκρίτζαλης, Ευγενίου, Κατσούλη, Τσιάκαλος, Τσέργας, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης, Φάρος.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, στον προπονητή μας και πολλά περισσότερα σε αυτά τα παιδιά που εκπροσωπούν τα νησιά και τη χώρα μας και τα διαφημίζουν όπου αγωνίζονται!

Παρακάτω φώτο















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου