Pages

Τρίτη, Ιουνίου 18

Ευχαριστήριο προέδρου Α.Ο. Κεφαλληνία Ε. Μαζαράκη

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και εκ μέρους των αθλητών μου όλους όσους και με οποιαδήποτε ιδιότητα και τρόπο μας συνεχάρησαν για την φετινή μας πορεία στο Euro winner’s challenge στην Πορτογαλία και την θέση που πήραμε στην κατάταξη.

Για 12 χρόνια με υπερηφάνεια και χαρά κάνουμε το όνομα της Κεφαλονιάς γνωστό στους χώρους που αθλούμαστε και διακρινόμαστε. Εξαιρετικές είναι οι ευχαριστίες μας στο ΙΟΝΙΟ Chanel που αφιέρωσε χρόνο σε μας στο δελτίο ειδήσεων του και στο Sportsthea του φίλου Ν. Κορσιάνου που ήταν το μόνο που φαίνεται να πήρε χαμπάρι τι ακριβώς έγινε στην Πορτογαλία.

Οι άλλοι ….ξαφνιάστηκαν γιατί τέτοια διάκριση στο νησί δεν ξαναείδαν Ποτέ πριν.

Οπότε !!!! Ας είναι Δεν είναι κακό να μην χρωστάς τίποτα και σε κανέναν τελικά. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς εξαρτήσεις και χρωστούμενα.

Ευχαριστούμε τέλος και τον απλό κόσμο του αθλήματος και του νησιού μας που με κάθε τρόπο βρέθηκε ηθικά κοντά μας και ελπίζουμε να τους δώσαμε μεγάλη χαρά.

Τέτοιες χαρές σαν την 5η θέση στην Ευρώπη που πήραμε φέτος χωρίς καμιά βοήθεια και από κανέναν, υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε και στο μέλλον να τους δώσουμε.

Και του χρόνου !!!

Για τον AO Kefallinia Beach Soccer Team

O Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου