Pages

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

"Χ" το ντέρμπι στα Μακρυώτικα... Δύο πέναλτι έκριναν το αποτέλεσμα και Πυλαριακός - Πρόννοι 1-1


Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας του τοπικού κυπέλλου, στο ντέρμπι των Μακρυωτίκων, Πυλαριακός – Πρόννοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το 90λεπτο με "9"!

Στο πρώτο μισό, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν προϋποθέσεις να σημειώσουν κάποιο τέρμα στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με σωστές αμυντικές τοποθετήσεις, προσπαθούσαν να "χτυπήσουν" στην κόντρα, κυρίως με τον έμπειρο και αρκετά κινητικό Πολλάκη, χωρίς όμως και αυτοί να κάνουν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου και έγινε πιο ισορροπημένο, ενώ και σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε επικίνδυνες φάσεις στις αντίπαλες εστίες.

Έτσι, αυτό το 1-1 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο και μία καλή "μοιρασιά".

Σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες και οι προπονητές τους θα χρειαστεί να δουλέψουν περισσότερο στη συνέχεια.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, μετά από την ενέργεια του Α. Σιμωτά στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Σταμούλης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, αυτή θα βρει στο χέρι του και θα υποδειχθεί πέναλτι.

Την παράβαση θα εκτελέσει εύστοχα ο Πολλάκης για το 0-1

Στο 15' σε μία ίδια φάση, αυτή την φορά στην αντίπαλη περιοχή, θα υποδειχθεί νέο πέναλτι στο παιχνίδι, όταν ο Noakes θα κάνει το σουτ και η μπάλα θα σταματήσει στο χέρι του Χρ. Κουρκουμέλη.

Εκτελεί ο Κλειτογιάννης για να αποκρούσει αρχικά ο Παπαβασιλείου.

Όμως, με υπόδειξη του β' βοηθού δόθηκε επανάληψη για αντικανονική θέση του τερματοφύλακα των φυλοξενουμένων κατά την διαδικασία.

Στη συνέχεια και πάλι ο Κλειτογιάννης εκτελεί, αυτή την φορά εύστοχα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Στο 23' ο Γρηγοράτος από καλή θέση στην περιοχή των Πρόννων, μετά από τη σέντρα από δεξιά του Μπασδέκη, θα κάνει άστοχη κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα άουτ.

Έτσι το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με αυτό το 1-1.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 51' ο Αλυσανδράτος θα μπλοκάρει δύσκολα την μπάλα σε σουτ του Πολλάκη, μέσα από την περιοχή.

Μετά από δύο λεπτά, η απάντηση των φιλοξενούμενων. Ο Πολλάκης θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά στο β' δοκάρι, εκεί ο Τσάκος αμαρκάριστος αστοχεί στο σουτ και στέλνει την μπάλα άουτ, σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Στο 65' οι "κυανέρυθροι" από την Πύλαρο θα μείνουν με "10" στον αγωνιστικό χώρο, μετά την αποβολή του Καψογιώργη με 2η κίτρινη κάρτα!

Ένα μακρινό σουτ του Μπασδέκη στο 86' θα πέσει και θα μπλοκάρει ο Παπαβασιλείου. 

Τέλος, στο 90' οι γηπεδούχοι θα μείνουν με "9", μετά την 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα που θα δει ο Γ. Καλλιβωκάς!

Έτσι, σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, δύο πέναλτι και δύο αποβολές, το σκορ θα παραμείνει στο 1-1, όπου σύμφωνα με όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, το θεωρούμαι δίκαιο.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ν. Ματιάτο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Αλυσανδράτος Δ., Μπασδέκης, Κλειτογιάννης, Γονατάς, Σπανός (71' Βασιλόπουλος, Καψογιώργης, Αλυσανδράτος Α. (71' Saridaj), Καλλιβωκάς Γ., Γρηγοράτος (82' Καββαδίας), Noakes (93' Δρακάτος), Σταμούλης.

Α.Ο. Πρόννων:(----), Παπαβασιλείου, Μούτσα, Ρώσσης, Κουρκουμέλης Χρ., Κουρκουμέλης Αλ., Τραυλός (59' Τσονακαρίδης), Μπάμπης (46' Κουρκουμέλης Σπ.), Σιμωτάς, Αλιάι (53' Θεοδωράτος), Πολλάκης, Ζαπάντης (46' Τσάκος)

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου