Pages

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28

Η 2η Ποδηλατοβόλτα Ληξούρι - Λέπεδα είναι γεγονός!

Τo πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σύλλογος μας διοργανώνει Παιδική Ποδηλατοβόλτα στα πλαίσια της δράσης Stay Active Kefalonia (περισσότερες πληροφορίες στο site: www.visitkefaloniaisland.gr/).

Προσκαλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ποδηλασίας να συσκεντρωθούν το πρωί στις 9:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με τα ποδήλατα και τον απαραίτητο εξοπλισμό τους και με ώρα έναρξης 10:00 να ξεκινήσουμε την ποδηλατοβόλτα κατά μήκους του πολύ όμορφου παραλιακού δρόμου μέχρι την γραφική παραλία των Λεπέδων.

Κατά την άφιξη στην περιοχή των Λεπέδων θα πραγματοποιηθεί σύντομη στάση για ξεκούραση και ενυδάτωση κι εν συνεχεία, η Ποδηλατοβόλτα θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή από την ίδια διαδρομή στην Κεντρική Πλατεία.

Στόχος, όπως ακριβώς συνέβη και στην περσινή μας βόλτα, είναι να απολαύσουμε την ασφαλή άθληση με το ποδήλατο σε μια παράκτια διαδρομή με μεγάλη φυσική ομορφιά.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας στο stand που θα βρίσκεται στην αφετηρία.

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θα παρευρεθεί συμμετέχοντας με ενημερωτικό περίπτερο και έντυπο υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου