Pages

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Διλινάτα - Πυλαριακός 3-0 σε σημερινό φιλικό στο "Κ. Βαρτελάτος" (Φωτορεπορτάζ)

Το δεύτερο προπονητικό τους παιχνίδι και στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους, που ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/9 για το θεσμό του τοπικού κυπέλλου, έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Διλινάτων "Κώστας Βαρτελάτος", η τοπική ομάδα με αντίπαλο τον Πυλαριακό.

Ήταν ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές Δ. Αδαμόπουλος – Ν. Θωμαΐδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, αφού την μεθεπόμενη Κυριακή 28/9 κάνει πρεμιέρα το τοπικό κύπελλο. 

Οι μεν γηπεδούχοι ταξιδεύουν στο Ληξούρι, φιλοξενούμενοι της τοπικής Αναγέννησης, ενώ ο Πυλαριακός, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, θα φιλοξενήσει τους ενισχυμένους Πρόννους.

Επίσης δοκίμασαν διάφορα σχήματα και τακτικές και θα πρέπει να έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από αυτά που είδαν στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Νικητής και αυτό μόνο για την ιστορία, αναδείχθηκε ο Α.Ο. Διλινάτων με σκορ 3-0.

Τα γκολ

1-0  Γ. Τζωρτζάτος

2-0  Κ. Χασάι (πέναλτι)

3-0  Ν. Τανουσάι

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό φιλικό στο “Κώστας Βαρτελάτος”






































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου