Pages

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27

Η Pre game της πρεμιέρας των 2 εκ των 3 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2024 - 2025

Πρεμιέρα την Κυριακή 29/9/2024 στο τοπικό κύπελλο 

Πρεμιέρα την Κυριακή 29/9 στο τοπικό κύπελλο, με δράση στους δύο από τους τρεις ομίλους και τα τρία από τα πέντε συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια, του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική όπου με το καλημέρα αναβλήθηκαν 2 παιχνίδια!!!

Συγκεκριμένα αυτά για τον 2ο όμιλο, μεταξύ Παγκεφαλληνιακού - Σάμης και του 3ου μεταξύ Εικοσιμίας - Αστέρα Ληξουρίου.

Αγώνες που ανοίγουν πλέον και επίσημα τη νέα σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο!

Καλή αρχή λοιπόν στις 11 ομάδες που θα λάβουν μέρος με υγεία, μακριά από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές και με την ευχή όλων να παρακολουθήσουμε ανταγωνιστικά και ποιοτικά παιχνίδια!

Και φέτος, όπως προαναφέραμε, στη διοργάνωση συμμετέχουν μόλις 11 ομάδες, όσο και την περυσινή.

Οι οκτώ (8) ομάδες της Α' κατηγορίας, οι οποίες υποχρεούται από την προκήρυξη, ενώ βλέπουμε και τρεις (3) εκπροσώπους της Β'.

Από την Α' κατηγορία συμμετέχουν οι:

Σάμη, Παλληξουριακός, Αστέρας Ληξουρίου, Εύγερος, Διλινάτα, Εικοσιμία, Πυλαριακός και Πρόννοι.

Από την Β' οι: Παγκεφαλληνιακός (στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 9 χρόνια - τελευταία παρουσία την περίοδο 2016-2017), Αναγέννηση Ληξουρίου και Πρόοδος Ιθάκης.

Επαναλαμβάνουμε ότι, στην πρώτη φάση - Α' σειρά έχουν δημιουργηθεί τρεις (3) όμιλοι.

Ο 1ος και ο 2ος αποτελούνται από (4) τέσσαρες ομάδες και ο 3ος από (3) τρεις. 

Όλες όσες συμμετέχουν θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια.

Οι τρεις (3) πρώτοι από αυτούς των (4) τεσσάρων ομάδων από τον 1ο και 2ο όμιλο, δηλαδή έξι (6) και (2) δύο του 3ου των (3) τριών, 8 συνολικά στον αριθμό, προκρίνονται στην επόμενη φάση και στα προημιτελικά.

Ληξούρι (2) και Μακρυώτικα την Κυριακή 29/9, θα φιλοξενήσουν τα (3) τρία παιχνίδια της πρεμιέρας, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι των Μακρυωτίκων, μεταξύ Πυλαριακού - Πρόννων.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν λοιπόν, με υγεία, επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων

1ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 29-9-24   ώρα:11:45

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόοδος Ιθακ.

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κωνσταντέλλος Κ.

Κομητόπουλος Π.

2.

Κυριακή 29-9-24   ώρα:15:45

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο. Διλινάτων

Βουτσινάς

Άγγελος

Αντωνιάδης Ν.

Χαρίση Κ.

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί


Κυριακή 29-9-24   ώρα:15:45

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννων

Πλαχούρας

Στέργιος

Καραΐσκος Απ.

Ματιάτος Ν.

         

Κυριακή  29/9/2024

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου, στις 11 και 45 στον Άγιο Αντώνη, το πρωί της Κυριακής 29/9, ανάμεσα σε Α.Ο. Παλληξουριακό – Α.Ο. Πρόοδο Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία του τοπικού κυπέλλου και κατά συνέπεια, σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι περυσινοί νταμπλούχοι, θέλουν να ξεκινήσουν από εκεί που άφησαν τις περυσινές τοπικές διοργανώσεις, αλλά και να διατηρήσουν τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.

Σίγουρα, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αφού είναι καλύτεροι, ποιοτικότεροι και πιο έτοιμη από τον αντίπαλο τους ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή "μεγάλη" κατηγορία, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, εξαντλώντας όσες πιθανότητες έχουν να διεκδικήσουν κάτι θετικό, από ένα παιχνίδι εκτός έδρας και απέναντι έναν δυνατό αντίπαλο, τον περυσινό νταμπλούχο, που όπως προαναφέραμε είναι το φαβορί.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Π. Κομητόπουλο.

         

Η συνέχεια μεταφέρεται το απόγευμα, όπου στις 3 και 45 το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, σε παιχνίδι του 2ου ομίλου, όπου ο γηπεδούχος Πυλαριακός, φιλοξενεί τον Α.Ο. Πρόννων, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. 

Γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι, θέλουν να κάνουν την ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση και να μπουν με το δεξί στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, όπου έχουν υψηλούς στόχους.

Οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου, δείχνουν δυνατοί και έτοιμοι να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στις δύο τοπικές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και ο στόχος τους είναι η διάκριση, εκτός του πρωταθλήματος και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον έμπειρο Γ. Τόγια και αρκετά ενισχυμένο ρόστερ, θέλουν να επανέλθουν στην κορυφή και στην πρώτη επίσημη φετινή τους παρουσία, να αποχωρήσουν από τα Μακρυώτικα με μια σπουδαία νίκη.

Αγωνιστικά περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα ντέρμπι, σε μία δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και τις δύο ομάδες ικανές για τη νίκη και τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ν. Ματιάτο.

         

Τέλος, επίσης την ίδια ώρα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής με το παιχνίδι του 1ου ομίλου στο  "Α.Ο. Παλληξουριακός", μεταξύ Αναγέννησης Ληξουρίου της Β' κατηγορίας και του Α.Ο. Διλινάτων.

Ένα παιχνίδι που δίνει φαβορί την ομάδα του "μεγάλου" χωριού, αφού διαθέτει αξιόλογες μονάδες, έχει ποιότητα και σίγουρα είναι ικανή να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται και δεν είναι άλλο από τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας, η οποία θα παλέψει για το καλύτερο.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων, βρίσκεται πλέον ο Δημ. Αδαμόπουλος, ένας αξιόλογος, έμπειρος και γνώστης του αθλήματος προπονητής, ο οποίος θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου της νέας του ομάδας με μια νίκη, σε συνδυασμό και μιας πειστικής εμφάνισης.

Από την άλλη, η γηπεδούχος Αναγέννηση, μία εκ των τριών ομάδων που εκπροσωπούν τη "μικρή" κατηγορία, θα παίξει για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, χωρίς άγχος και γιατί όχι να σταθεί ανταγωνιστική.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους γηπεδούχους να ψάχνουν μία μεγάλη έκπληξη!!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και κ. Κ. Χαρίση.


          

Η επόμενη 2η αγωνιστική

(5-6/10/2024)

1ος  Όμιλος  

α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Διλινάτων
2.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου
         
2ος  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Σάμης
2.
Α.Ο. Πρόννων - Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

         

3ος  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου