Δευτέρα, Ιουλίου 15

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ (ΦΩΤΟ)


Ιθάκη:αποστολή Sportsthea
Μπορεί ο άνεμος να μην στάθηκε σύμμαχος των διοργανωτών των ιστιοπλοϊκών αγώνων “Ιθάκη 2013”, χθές Κυριακή 2η ημέρα αφού άρχισαν με αρκετά σημαντική καθυστέρηση, ωστόσο η επιτυχία και οι πολύ όμορφες ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν έφεραν πολλά χαμόγελα σε αυτούς.
Όπως προαναφέραμε η άπνια στο γραφικό και πανέμορφο λιμάνι της Ιθάκης ήταν το μοναδικό “αρνητικό” στοιχείο (φυσικά χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη για αυτό) που θα μπορούσε κάποιος να βρεί στον προγραμματισμό και στο πόσο σωστά δούλεψαν οι διοργανωτές για να έχουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
Όλοι μα όλοι, Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πραγματικά πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για το πόσο καλά τα κατάφεραν.
Το βράδυ στο εντευκτήριο του ομίλου έγιναν οι απονομές στους νικητές και όλοι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το νησί του Οδυσσέα με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Το sportsthea ήταν εκεί και πραγματικά μπορεί να σας διαβεβαιώσει για την επιτυχία των αγώνων μεταφέροντας παράλληλα τα θερμά μας συγχρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για αυτό.
Δηλώσεις στο sportsthea έκανε μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος της Προόδου κ. Διονύσης Στανίτσας.
"Με επιτυχία τελιωσαν οι αγώνες Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε η ΠΡΟΟΔΟΣ με την βοήθεια του Δήμου Ιθάκης.
Μια βδομάδα το λιμάνι μας γέμισε πανιά και χαρούμενες παιδικές φωνές.
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους προπονητές, στους γονείς που υπερέβαλαν εαυτό για την οργάνωση κ τέλος στην προπονήτρια της Προόδου Δήμητρα Αρβανίτη για την προσφορά της στον όμιλο μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου