Κυριακή, Φεβρουαρίου 1

Ισόπαλο 1-1 το Αργοστολιώτικο ντέρμπι


Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι  1-1
                                 
Στραβοπάτημα του Α.Ο.Κ.Ι. 1-1 με Πάγκε
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο τοπικό ντέρμπι του Αργοστολιού, ο Α.Ο.Κ.Ι. αναδείχθηκε ισόπαλος του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 1-1 χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια του για πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό με τις ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι με αρκετές ελλείψεις φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση και την αποβολή του Ντεντλάλα έως το τέλος που πίεσαν ασφυκτικά.
Οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος μπήκαν στο γήπεδο με στόχο την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα που θα τους έδινε ψυχολογική ανάσα αφού βαθμολογικά δεν μπορούν να προλάβει την 4αδα.
Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήτα ισορροπημένο με τον Παγκέ να στέκεται πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ.Ι. πέρασε μπροστά κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και τελικά ισοφάρισε εκμεταλλευόμενος την αστοχία των αντιπάλων τους, αφού οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά αλλά «άσφαιροι» και θα καθαρίσουν το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ. Μάλιστα στο τέλος ο Κομπορόζος ήταν αυτός που έδινε λύσεις στις επικίνδυνες επιθέσεις των «μελανόλευκων» κρατώντας το τελικό 1-1.
Φάσεις και γκολ
Στο 13΄παραλίγο να έχουμε το αυτογκόλ από τον Θωμά, όταν στην σέντρα από δεξιά του Δ. Πολλάτου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα θα την στείλει να περάσει λίγο πλάγια από το αριστερό «Γ» της εστίας του. 
Στο 17’ ο Κομπορόζος με πολύ καλή προσπάθεια θα διώξει την μπάλα στο απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Βουκελάτου.
Στο 25’ ο Κοτίνης με μακρινό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αγκούσι.
Ο Κομπορόζος στο 29’ θα αποκρούσει σχετικά εύκολα το κοντινό σουτ του Καλιβωκά.
Γκοοοοοοολ για τους «κυανόλευκους» 1-0
Ο Ντεντλάλα θα αλλάξει γήπεδο από αριστερά στα δεξιά για τον Κοτίνη, αυτός θα εκμεταλλευτεί την στιγμιαία αμυντική αδράνεια και θα πασάρει παράλληλα την μπάλα στον Τούρλα ο οποίος δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να την στείλει στην κενή εστία δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Χωρίς άλλη φάση θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και τον Παγκέ μπροστά στο σκορ 1-0.
Το δεύτερο ήταν ακόμη καλύτερο με πολλές μάλιστα φάσεις και από τις δυο πλευρές.
Ο Ντεντλάλα στο 55’ θα εκμεταλλευτεί την λάθος πάσα του Αγκούσι θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή αλλά το πλασέ του αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, στη συνέχεια η μπάλα θα φτάσει στον Τούρλα που σουτάρει άουτ στην κενή εστία χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του!
Η πλάτη του Βεκερίδη θα σώσει την εστία του στο 57’ στο δυνατό κοντινό σουτ του Κόμητα με την μπάλα τελικά να καταλήγει κόρνερ.
Καταπληκτική μπαλιά του Λυκούδη στην πλάτη της άμυνας, ο Δράμης μέσα στην περιοχή δεν πιάνει καλά το σουτ με αποτέλεσμα να αποκρούσει εύκολα ο Κομπορόζος.
Σε μια μεγάλη μπαλιά του Κοτίνη στο 64’ ο Τασιούλης αδυνατεί να απομακρύνει, η μπάλα θα φτάσει στον Ντεντλάλα ο οποίος θα μπει στην περιοχή θα αποφύγει τον Αγκούσι αλλά θα την ανοίξει πολύ με αποτέλεσμα να φύγει πλάγια και το αδύναμο διαγώνιο πλασέ του, να απομακρυνθεί από τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.
Στο 66΄ο Κόμητας με παράλληλη πάσα θα βρει τον Καλιβωκά στην περιοχή αλλά ο Κομπορόζος αποκρούει το πλασέ του.
Γκοοοοοοολ και ισοφάριση 1-1
Μια εκπληκτική πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Δράμης με θαυμάσιο τρόπο θα την περάσει ψηλοκρεμαστά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Κόμητας θα σηκωθεί ψηλότερα από όλους και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κομπορόζου για την ισοφάριση.
Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα αφού ο Ντεντλάλα θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) και θα αποβληθεί.
Στο 86’ ο Κομπορόζος θα αποκρούσει το σουτ του Βουκελάτου και στη συνέχεια το γκολ που θα πετύχει ο Κόμητας δεν θα μετρήσει αφού υποδεικνύεται οφσάιντ από τον β’  βοηθό.
90’ Σέντρα του Κόμητα από δεξιά, ο Τασιούλης αμαρκάριστος στο β’ δοκάρι θα πιάσει ένα κακό σουτ  σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του.
Ο νεαρός Κομπορόζος στο 90+3’ θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Βουκελάτου.
Ο Κομπορόζος που έδειχνε ανίκητος στο 90+6’ θα πεταχτεί στην δεξιά του γωνία και θα στείλει την μπάλα κόρνερ στο φάουλ του Βουκελάτου λίγο έξω από την περιοχή.
Έτσι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Β. Μουζακίτη.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Μεγαδούκας (83’ Ράκας), Θωμάς, Αντωνίου, Βεκερίδης (81’ Τριανταφυλλίδης), Κατσιγιώργης, Γιαννάτος, Μπάμπης (69’ Τσιγαρίδας), Κοτίνης, Τούρλας, Ντεντλάλα.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Σπ. Παπαδάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Διον. (24’ λ.τ. Καλλιβωκάς), Παπαναστασάτος, Χαλιώτης, Κοσμάτος, Λυκούδης, Λογκόνης, Δράμης, Κόμητας, Δεστούνης (46’ Τασιούλης), Βουκελάτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου