Κυριακή, Φεβρουαρίου 1

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική....Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία


Με έναν αγώνα συνεχίστηκε χθες, Σάββατο απόγευμα, το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας όπου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Παπυργιακός στη δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στα Τζανάτα και τον Ηρακλή άφησε τις περισσότερες αν όχι όλες τις πιθανότητες του για πρωτιά μετά την "λευκή" ισοπαλία 0-0.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
0 - 0
 
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  0-0
Σε ένα γήπεδο βούρκο ήταν αναπόφευκτο το 0-0
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι αλλά σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, χθες Σάββατο, το απόγευμα στα Τζανάτα, ο Παπυργιακός άφησε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τις όποιες ελπίδες είχε για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Από την άλλη το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τον γηπεδούχο Ηρακλή αφού αν σήμερα επικρατήσει η Έρυσσος του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς τότε θα πρέπει να συμβούν πολλά για να γίνει κάτι τέτοιο.
Το γήπεδο μετά το 10λεπτο, ήταν πολύ βαρύ λόγω της βροχής κάτι που εμπόδιζε τις ομάδες να δείξουν αυτά που μπορούσαν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ήταν πολύ δυνατές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι.
Φάσεις
Το Πυργί θα ξεκινήσει πιο δυνατά και θα χάσει δυο καταπληκτικές ευκαιρίες σε ανεπανάλληπτα τετατετ στο 20’ και 30’ αντίστοιχα του Βασίλη Μενεγάτου με τον Κολυβά. Και στις δυο περιπτώσεις ο νεαρός επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν καταφέρνει να ευστοχήσει και θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Στο 35’ θα έρθει η απάντηση των γηπεδούχων με ένα σουτ του «γερόλυκου» άσου του Ηρακλή Λ. Βανδώρου αφού μετά από ατομική του ενέργεια θα στείλει την μπάλα να περάσει 2μ. έξω από το κάθετο δοκάρι του Α. Μενεγάτου
Άλλη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 38’ με την κεφαλιά του Καμπίτση να φεύγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα και στο 50’ το σουτ του Λ. Βανδώρου από πλάγια θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων θα είναι άμεση στο 52’ με ένα καταπληκτικό μακρινό και πολύ δυνατό σουτ του Κοψίνη να έχει την ίδια τύχη αφού και εδώ η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Κολυβά.
Το Πυργί πλέον βγήκε στην επίθεση αφού το 0-0 δεν το «βόλευε» με αποτέλεσμα να χάσει στη συνέχεια κάποιες καλές ευκαιρίες.
Έτσι στο 68’ ο Τζάκης από τα 2μ. Θα σουτάρει, όμως η μπάλα θα κοντράρει στο σώμα του Μέργιανου και θα καταλήξει κόρνερ σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.
Τέλος στο 85’ θα χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παπυργιακό να πάρει το «2» όταν μετά από σέντρα, η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή των γηπεδούχων, εκεί ολομόναχοι οι Στρακάτος-Β. Μενεγάτος θα γλιστρήσουν στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και έτσι το 0-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Β. Λογοθέτη.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κολυβάς, Κάραλης (65’ Πράπας), Γουλιμής, Μέργιανος, Ρασσιάς Γ., Καμπίτσης Δ., Δημητράτος Ε., Ρασσιάς Σπ., Βανδώρος Λ. (88’ Κορισιάνος), Διαμαντάτος Στ. (60’ Γιαννάκης), Διαμαντάτος Μιχ..
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Α. Μενεγάτος, Παγουλάτος Δ., Λάτσης, Τζωρτζάτος, Ντικούδης, Κοψίνης, Μενεγάτος Β., Κοκκόσης Ν., Χαλιώτης, Τζάκης, Στρακάτος.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
16
7
5
1
1
19
4
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ*
15
8
4
3
1
14
5
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
13
7
4
1
2
10
6
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
9
7
3
0
4
11
17
5.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.*
8
8
2
2
4
7
6
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
1
7
0
1
6
0
23

Με * οι ομάδες με ένα περισσότερο παιχνίδι

Η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο στο Αργοστόλι  με δυο πολύ ενδιαφέροντα βαθμολογικά παιχνίδια.
Η υπόλοιπη αγωνιστική
αύριο Κυριακή 1-2-2015
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου