Σάββατο, Μαρτίου 24

Ισοπαλία με σκορ 1-1 στο φινάλε για Πρόοδο - Φωκάτα


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι στο Βαθύ, Πρόοδος και Φωκάτα έμειναν στο τελικό 1-1.
Έτσι οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τελικά στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα Φωκάτα από την περασμένη Κυριακή γνώριζαν ότι δεν μπορούν να ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά και ήταν συμβιβασμένα με την 4η θέση που τα στέλνει στα playoffs χωρίς βαθμό. Αυτή τους η ισοπαλία ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.
Αγωνιστικά το σημερινό παιχνίδι, που διεξήχθη μέσα σε ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο, ήταν μέτριο και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεση τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για προοδος ιθακησ 2018Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’ ο Αλεξάτος με μια εντυπωσιακή ενέργεια, αποφεύγει τον Τσίρο και μπαίνει στην περιοχή, απέναντι από τον Γ. Τσιντήλα, έτοιμος να πλασάρει, τελευταία στιγμή όμως με τάκλιν αυτοθυσίας, ο καλύτερος παίκτης της Προόδου σήμερα, Λαγκαδάς θα του πάρει την «μπουκιά από το στόμα» και θα σώσει από το 0-1.
Στο 12΄το βολέ του Γ. Τσιντήλα θα φέρει την μπάλα στην αντίπαλη εστία και τον Μαρκάτο να μην μπορεί να απομακρύνει, ο Ηλιόπουλος κάτοχος της μπάλας θα την στείλει πάνω από την εστία του Λουκέρη.
Στο 15’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 με ωραία κεφαλιά του εντελώς αμαρκάριστου στο β’ δοκάρι Δ. Αρταβάνη, μετά το κόρνερ από αριστερά του νεαρού Γρίβα.
Ένα γέμισμα του Τσίρου στο 25’ θα βρει τον Αρταβάνη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων, εκεί θα πιάσει μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ, ίσως να ακούμπησε και λίγο το δοκάρι.
Στο 32’ ο Γρίβας εκτελεί και πάλι το κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στο β’ δοκάρι για τον Λαγκαδά, αυτός πιάνει την κεφαλιά και την στέλνει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών των φιλοξενούμενων.
Τελευταία φάση για το πρώτο 45λεπτο, μια ασυνεννοησία Λουκέρη-Μαρκάτου που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ηλιόπουλο να πλασάρει από πολύ πλάγια άουτ.
Έτσι με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το ημίχρονο.
Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο Φωκάτα.Στην επανάληψη και στο 47’ οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι, όταν στο σουτ του Βαγγελάτου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Τ. Τσιντήλα.
Στο 50’ ο Γεροκωνσταντής θα κάνει την σέντρα από δεξιά με τον Γκέκα σε καλή θέση να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γ. Τσιντήλα.
Ωραία πάσα του Αλεξάτου στο 57’, λίγο έξω από την περιοχή για τον Βαγγελάτο που θα πιάσει ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Και στο 57’ θα έρθει η ισοφάριση και το 1-1 για τα Φωκάτα με ένα εντυπωσιακό βολέ του Βαγγελάτου, μετά το κόρνερ του Τριανταφυλλίδη από δεξιά και την απομάκρυνση της μπάλας από τον Λαγκαδά.
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 64', με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Αδηλίνη από κοντά, μετά τον κόρνερ του Αλεξάτου, να στέλνει την μπάλα στη γωνία του Γ. Τσιντήλα που πέφτει και μπλοκάρει.
Εντυπωσιακή απόκρουση του Λουκέρη στην σέντρα του Τσίρου και την κεφαλιά του Αρταβάνη στο 70’, αφού θα πετάξει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα πάνω από την εστία του σε κόρνερ.
Στο 72΄ο Τ. Τσιντήλας εκτελώντας ένα δυνατό πλάγιο θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Αρταβάνης θα πάρει την κεφαλιά και θα πασάρει στον αμαρκάριστο Hyka, με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-1, μιας και η νέα κεφαλιά που κάνει στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Λουκέρη.
Ο Γρίβας στο 75’ μετά από ωραία ενέργεια, θα κάνει το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, όμως η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί «Γ» της εστίας του Λουκέρη.
Τέλος στο 89’ σε ένα γέμισμα του Τσίρου ο Μαρκάτος θα βρει την μπάλα με το χέρι, ενώ έβγαινε επικίνδυνα προς την εστία του ο Δευτεραίος, ο διαιτητής θα σφυρίξει το φάουλ και θα δείξει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των Φωκάτων, με τους γηπεδούχους να ζητούν κάτι παραπάνω από αυτή.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και τον φίλαθλο κ. Κ. Πίππο.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Στ. Πόρτολος), Γ. Τσιντήλας (85’ Λιβάνης), Σύτι, Τ. Τσιντήλας, Πάτερης, Τσίρος, Λαγκαδάς, Hyka, Τσάμης, Αρταβάνης, Γρίβας, Ηλιόπουλος (64’ Δευτεραίος).
Φωκάτα:(Διον. Γαρμπής), Λουκέρης, Τριανταφυλλίδης, Παγουλάτος (60’ Σουρβάνος), Βαγγελάτος, Μαρκάτος, Σαλαπάτας, Γκέκας (74’ Μαρκαντωνάτος), Αδηλίνης, Σελενίτσα, Γεροκωνσταντής, Αλεξάτος.
            

Η τελική βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
14
10
3
1
38 - 10
33
2.
Α.Ο. Πρόννοι
14
9
4
1
28 - 10
31
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
14
6
6
2
20 - 09
24
4.
Α.Ο. Φωκάτα
14
7
1
6
20 - 11
22
5.
Α.Ο. Σάμης
14
4
4
6
18 - 18
16
6.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
14
4
3
7
23 - 24
15
7.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
14
3
4
7
07 - 17
13
8.
Α.Σ. Ομαλά
14
0
1
13
06 - 61
01
            
Πως θα είναι η βαθμολογία των ομάδων στα playoffs ανόδου
α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. Διλινάτα
4
2.
Α.Ο. Πρόννοι
2
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
1
4.
Α.Ο. Φωκάτα
0
            
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου