Σάββατο, Μαρτίου 17

Εύκολα η Εύγερος 4-0 τον Εθνοφρουρό στις Κεραμειές και συνεχίζει κορυφή


Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή γνωρίζαμε το φαβορί, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εύγερος χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, επικράτησε του ουραγού Εθνοφρουρού με σκορ 4-0 και διατηρήθηκε στη κορυφή, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την απόσταση από τον δεύτερο Πυλαριακό στους +4, αλλά με ένα παιχνίδι παραπάνω.
Η πρωτοπόρος Εύγερος
Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα στην Εύγερο.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια τους αγώνα με «εννιά» και είχαν κορυφαίο τους, τον τερματοφύλακα Γιάννη Παρασκευόπουλο, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί πολλές και σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας παράλληλα το σκορ σε λογικά επίπεδα.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι σίγουρα δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και τελικά πήραν ένα εύκολο, όσο και αναμενόμενο τρίποντο.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στο 15’ και θα προηγηθούν 0-1 με δυνατό σουτ του Ποιμενίδη περίπου από το ύψος τους πέναλτι.
Μετά από 3’ θα έρθει και το 0-2. Ο Πολλάκης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Δήμου εντελώς αμαρκάριστος, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου.
Με αυτό το 0-2 υπέρ των «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Φάση από το παιχνίδι του πρώτο γύρου
Το δεύτερο βρήκε τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις ευκαιρίες, μέχρι που φτάσαμε στο 83’ για να πετύχει το 0-3 με ωραίο πλασέ ο Ε. Παπαναστασάτος, μετά την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ν. Παπαναστασάτου.
Τέλος στο 87’ ο Ν. Παπαναστασάτος θα σουτάρει, εκτός περιοχής και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του καταπληκτικού σήμερα, Γιάννη Παρακευόπουλου για το τελικό 0-4 στο παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Κώτση και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:Παρασκευόπουλος, Μαμασούλας Ν., Βασάλας, Τζωρτζάτος Ν., Γασπαρινάτος, Μαμασούλας Α., Χριστακόπουλος, Λύτρας, Τόκος.
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Παπαγεωργίου, Παπαναστασάτος Χρ., Πολλάκης (53’ Κατσιγιώργης), Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Ψάλτης (62’ Κοσμάτος), Δήμου, Παππάς, Τσάκος, Παπαναστασάτος Ε., Ποιμενίδης (58’ Κόκκινος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου