Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

Έχασε το αήττητο ο Εθνοφρουρός..... 1η νίκη της Ερύσσου


Σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα της Ερύσσου και τον Εθνοφρουρό.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0.
Η ομάδα της Ερύσσου είχε την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ αντίθετα η ομάδα του Εθνοφρουρού στημένη από την αρχή με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση με κύριο εκφραστή τον Χρυσανθακόπουλο.
Να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης «μικρού» ενώ στην συνέχεια έμειναν με 9 λόγω τραυματισμού του δεύτερου μικρού της ομάδας, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Στο 28’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με τον Sula, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μενεγάτου.
Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Παπά, ο οποίος με πολύ ωραίο αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα Μενεγάτου για το 2-0.
Στο 72’ ο Sula θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με πολύ ωραίο πλασέ που θα καταλήξει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Εθνοφρουρού.
Στο 75’ ο Μολφέτας θα κάνει ωραίο συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω, από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.
Στο 77’ ωραία ατομική ενέργεια του Χριστακόπουλου Π. το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο έξω απ το δεξί δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Έρύσσος:(Δ-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Πάπα Αν., Ρεπούσης (Βασιλάτος), Πατρίκιος, Βαλσαμής, Σπυρόπουλος (Μπαμπης), Παπαλεξάτος, Πετρόπουλος (Μολφέτας), Sula, Πάπα Ρ., Κοψίνης, Μολφέτας.
Εθνοφρουρός:(-), Μενεγάτος, Μαμασούλας, Σέρρας (Πούλος), Τζωρτζάτος, Τόκος, Δανελάτος (Χαρίτος), Χρυσανθακόπουλος Σ., Χαντζής, Τουλουμενίδης, Χριστακόπουλος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου