Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

Σεφτέ στις νίκες ο Π.Α.Ο..... 3η συνεχόμενη ήττα για τον Ήρα (Εικόνες)


Την πρώτη φετινή του νίκη πήρε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, παραμένοντας παράλληλα αήττητος, αφού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 2-0.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι και τους «πράσινους» καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι οποίοι έχασαν και αρκετές ευκαιρίες με τους Περαμαντζή - Μακρίδη για περισσότερα γκολ, στο τέλος να πανηγυρίζουν δίκαια ένα τρίποντο που εκτός, από τους σημαντικούς βαθμούς, μπορεί να τους δώσει καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.
Για την ομάδα από τους Πρόννους ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον πρέπει να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά προκειμένου να προλάβει να κλείσει θέση στα φετινά playoffs.
Ωστόσο, το πάλεψε και θα μπορούσε να είχε πετύχει την ισοφάριση στην επανάληψη και στο τετ α τετ του Φούσια με τον Παπαστεργίου.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 20’ ο Βοροκλινιώτης θα παίξει ωραία το 1-2 με τον Beshaj και ο τελευταίος με πλασέ, παρά την προσπάθεια του Κρητικού θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Το 2-0 που ουσιαστικά «κλειδώνει» και τη νίκη των γηπεδούχων θα πετύχει στο 80’, ο Μπάμπης με ωραίο πλασέ στην κίνηση, μετά από ωραία σέντρα του  Beshaj.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και κ. Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μπάμπης, Γασπαρινάτος, Καλογηράτος, Μαρινάκης (83’ Σακκάτος), Κατσούρης, Φωής, Βοροκλινιώτης (52’ Deraj), Μακρίδης, Περαμαντζής (66’ Πάπα), Beshaj.
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός, Θεοδωράτος (46’ Γκιάφης), Χhelaj, Rrapaj, Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ., Ζήσος (32’ Καμπίτσης Β.), Ρώσσης, Σεριάτος, Φούσιας (74’ Μηλιαρέσης), Σταθάτος.
Παρακάτω φώτο από τον Γ. Γκιάφη τον οποίο ευχαριστουμε












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου