Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

Αγχωτική νίκη... Στο 89' ο Παλληξουριακός 1-0 τα Φωκάτα


Με αρκετό άγχος, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, επιβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, των Φωκάτων σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με σκορ 1-0 και κρατάει καλά την κορυφή. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός, μιας και την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, από το ξεκίνημα, όμως ήταν πολύ νευρική και επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές ευκαιρίες, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος, ενώ έχασε ένα πέναλτι και εν τέλει δεν το πλήρωσε με την απώλεια βαθμών, αφού ήρθε η λύτρωση στο 89’!!!
Από την άλλη, η νεανική, κατά πολύ φέτος, ομάδα της Λακήθρας το πάλεψε, πλην όμως η εμπειρία του αντιπάλου της, δεν της επέτρεψε να φύγει από τον Άγιο Αντώνη με ένα ακόμη συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, αν και το κρατούσε στα δικά της χέρια για 89’.
Όπως προαναφέραμε, οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής διατήρησαν το αήττητο και την πρωτιά στην κορυφή, ενώ οι «κυανόλευκοι» από την Λακήθρα παρέμειναν στην 3η θέση, μόνο που απέκτησαν συγκάτοικο, τον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Φάσεις και το γκολ
Α’ Ημίχρονο
Σουτ του Μπράτι με το αριστερό το απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Αντωνίου (μακράν κορυφαίος των φιλοξενουμένων) στο δεξί "Γ" της εστίας του.
Κεφαλιά του Αντωνάτου Η. πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Λαλάι.
Τετ-α-τετ του Αντωνάτου Η. ύστερα από κλέψιμο της μπάλας από το αντίπαλο στόπερ το αποσόβησε ο Αντωνίου.
Σουτ του Λυκούδη απέκρουσε στην αριστερή γωνία ο Αντωνίου.
Κεφαλιά του Τζιαρτζάνη από κόρνερ πέρασε άουτ.
Συνδυασμός Μπράτι-Λαλάι με τον τελευταίο να τελειώνει άτσαλα από την μικρή περιοχή.
Β’ ημίχρονο
Σουτ του Μπράτι μετά από ατομική προσπάθεια πέρασε λίγο άουτ από την δεξιά γωνία του Αντωνίου
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη πέρασε άουτ από την δεξιά γωνία του Αντωνίου.
Σουτ του Μουρελάτου Χαρ. μπλοκάρει ο Αντωνίου.
Χαμένο πέναλτι για τον Παλληξουριακό στο 70' με τον Αντωνίου να αποκρούει στην δεξιά του γωνία το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζερβός Η.
Κεφαλιά λίγο άουτ από τον Αντωνάτο Η. σε σέντρα του Μπερναλή από δεξιά.
Σουτ του Μαρκάτου Σπ. μέσα από την μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Μπράτι με τους αμυντικούς των Φωκάτων να απομακρύνουν με τάκλιν.
Και η λύτρωση του 1-0!!!
Νέα ζυγισμένη σέντρα του Μπερναλή πάλι από τα δεξιά με τον Μπαλάσκα Π. (που έχει περάσει ως αλλαγή 10 λεπτά νωρίτερα) να κινείται προς την μπάλα και να τελειώνει με δεξί πλασέ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Φ. Αντωνίου.
Αριστερό σουτ του Μπράτι λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Αντωνίου με το αριστερό χέρι και στην συνέχεια η μπάλα βρίσκει και στο κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζάνης, Ζερβός, Λυκούδης (88’ Λούλουδας), Αντωνάτος Η., Μπράτι, Λαλάι (46’ Μαρκάτος Σπ.), Μαρκάτος Σ., Μουρελάτος Χρ. (75’ Μπαλάσκας), Μουρελάτος Χαρ. (75’ Σινάι), Αντωνάτος Η.
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος Διον., Malshi, Καμπανός, Παλικισιάνος, Φωκάς (60’ Λουλάι), Τσιγαρίδας (55’ Τριανταφυλλίδης), Αραβαντινός, Καραντινός-Νεόφυτος (66’ Τσιαμπάος), Κονόμι, Τζωρτζάτος (70' Τσάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου