Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

3Χ3 τα Διλινάτα 2-0 το ντέρμπι των Φαρακλάτων την Εύγερο

Με νίκη των Διλινάτων, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Φαρακλάτα το τοπικό ντέρμπι, με αντίπαλο την Εύγερο και σκορ 2-0.
Η ομάδα του Γ. Τόγια πέτυχε το απόλυτο 3Χ3 και συνεχίζει να ακολουθεί τον Παλληξουριακό στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό πιο πίσω και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την επόμενη αγωνιστική το ρεπό τους.
Ποιοτικά ήταν σαν ένα ντέρμπι με χαρακτηριστικά του το μέτριο θέαμα, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, τα πολλά λάθη και οι λίγες καλές του στιγμές.
Το πρώτο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο και παίχθηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, στην επανάληψη και μέχρι το 60’ η εικόνα παρέμενε η ίδια. Όμως οι αλλαγές του Γ. Τόγια, με τους Γ. Βουκελάτο – Α. Δρόσο που πέρασαν στις θέσεις των Χαραλαμπόγλου - Γ. Τζωρτζάτου, έδωσαν δύναμη στο κέντρο και την επίθεση, με αποτέλεσμα η ομάδα του «μεγάλου χωριού» να κυκλοφορεί καλύτερα μπάλα και να γίνει πολύ ουσιαστική, πετυχαίνοντας δυο τέρματα για το τελικό 0-2.
Η Εύγερος για μια σχεδόν ώρα στάθηκε ισάξια και πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη απειλή για τους γηπεδούχους στο 21’ με το σουτ του Αλεξάτου να καταλήγει ψηλά άουτ χωρίς να ανησυχεί τον Πετεινάτο.
Η απάντηση τους θα έρθει στο 32’, με τον Χρ. Παπαναστασάτο να σεντράρει από δεξιά στην περιοχή, τον Παππά να κάνει το σουτ στην κίνηση και η μπάλα να καταλήγει άουτ, δίπλα από το αριστερό «Γ» της εστίας του Ντερβισάι.
Μετά την ωραία ενέργεια του Δήμου και το γύρισμα στην περιοχή στο 37’ ο Papa θα πιάσει το σουτ στην κίνηση, η μπάλα θα κοντράρει αρχικά στον Δημ. Τζωρτζάτο και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των Διλινάτων.
Αυτές θα είναι όλες κι όλες οι καλές στιγμές σε αυτό το ημίχρονο.
Στο δεύτερο και στο 49’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, όμως ο Πετεινάτος θα σώσει στο κοντινό πλασέ του Διον. Τζωρτζάτου, μετά την παράλληλη πάσα από δεξιά του Αλεξάτου.
Ο Δήμου στο 61’ θα κερδίσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα προχωρήσει και από τα όρια της περιοχής θα κάνει το σουτ, που θα στείλει όμως την μπάλα πάνω από την εστία του Ντερβισάι.
Από το σημείο αυτό και μετά, τα Διλινάτα ενισχυμένα αγωνιστικά με τις δυο αλλαγές που προαναφέραμε και μπροστά στο φάσμα μια ισοπαλίας, θα ανέβουν ψηλά κυνηγώντας το 0-1.
Κάτι που θα καταφέρουν στο 73’.
Ο Διον. Τζωρτζάτος θα βρει έξυπνα τον Βουκελάτο λίγο έξω από την περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο σουτ θα νικήσει τον Πετεινάτο, παρά την προσπάθεια του τελευταίου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 79’ σε μια σύγκρουση του Αλεξάτου με τον Πετεινάτο θα έχουμε 4λεπτη διακοπή για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα της Ευγέρου, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι.
Στο 84’ μάλιστα θα πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή απόκρουση στο απ’ ευθείας σουτ του Βουκελάτου, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Και φτάνουμε στο 90+3’ με τον Βουκελάτο να «κλειδώνει» οριστικά τη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας με νέο σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, μετά την καταπληκτική πάσα του Διον. Τζωρτζάτου από δεξιά και το σουτ στην κίνηση.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν είχαμε άλλη φάση και τα Διλινάτα θα πάρουν μια σημαντική νίκη, πραγματοποιώντας το 3Χ3 μέχρι τώρα.
Για την Εύγερο αυτό το 0-2 αποτελεί και την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Παναγιωτόπουλο και την κ. Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Παπαναστασάτος Χρ.), Πετεινάτος, Καππάτος, Δρακονταειδής, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (88’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Χ., Βαγγελάτος,  Παπάς, Πάπα (78’ Κοκκόσης), Δήμου, Ποιμενίδης (66’ Κοσμάς).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Γερ. (56’ Δρόσος), Χαραλαμπόγλου (56’ Βουκελάτος), Αλεξάτος (88’ Χριστόπουλος), Τζωρτζάτος Χρ., Λουκάτος (90’ Αναλυτής), Καλαφάτης Ε..
Ακολουθεί αργότερα φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου