Παρασκευή, Δεκεμβρίου 7

Η pregame της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Συνέχεια την Κυριακή 9/12, στο πρωτάθλημα και της Β’ κατηγορίας, με την 3η του αγωνιστική και τη διεξαγωγή δύο αγώνων, σε Κεραμειές και Καραβόμυλο. 
Στις Κεραμειές στις 3 το απόγευμα, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε ένα σημαντικό για την πορεία του παιχνίδι, φιλοξενεί τον ουραγό Ηρακλή Πρόννων με τις δυο ομάδες να ζητούν το τρίποντο της νίκης.
Ο πρωτοπόρος Α.Π.Σ. Πυλαριακός 
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδ, ο Α.Ο. Ερύσσου φιλοξενεί τον αξιόλογο φέτος, Εθνοφρουρό. 
Τον Εθνοφρουρό που ξεκίνησε εντυπωσιακά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πήρε σπουδαίο "Χ" από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και μεγάλη νίκη 2-1 στη συνέχεια και στο ίδιο γήπεδο από τον Ηρακλή Πρόννων.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι, στο μοναδικό αγώνα τους μέχρι τώρα, έχασαν από τον Πυλαριακό με σκορ 6-1 και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  9-12-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής
Μαγουλάς
Σπύρος
Γάτσιος Δ.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  9-12-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
 Α.Ο. Ερύσσου - Εθνοφρουρός
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Βουτσινάς Α.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 3ης αγωνιστικής του "μικρού" πρωταθλήματος, την Κυριακή 9/11/2018, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Κυριακή  9-12-2018
Την πρώτη τους νίκη ψάχνουν Π.Α.Ο. - Ηρακλής
Στο Δημοτικό Κεραμειών στις 3 το απόγευμα, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας φιλοξενεί τον ουραγό Ηρακλή Πρόννων και όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο αισιοδοξούν να κάνουν σεφτέ στις νίκες.
Και οι δυο ομάδες φέτος είναι αρκετά ανανεωμένες και οπωσδήποτε θα χρειαστούν το χρόνο τους για να παρουσιαστούν έτοιμες. Το ευχάριστο πάντως έχει να κάνει με τα πολλά νέα παιδιά και στις δυο πλευρές.
Οι γηπεδούχοι, μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας και εκείνο το 0-0 με τον Εθνοφρουρό, την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν το ρεπό τους και έτσι με μόλις έναν βαθμό βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν, όπως αυτοί περίμεναν με αποτέλεσμα τις δυο μέχρι τώρα αγωνιστικές να μετρούν ισάριθμες ήττες και μάλιστα με μεγάλα σκορ.
Έτσι, το αυριανό παιχνίδι γίνεται οριακό, αφού αν και σε αυτό ακολουθήσει μια 3η ήττα, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τη συνέχεια.
Αναμένουμε ένα ανοικτό και καλό παιχνίδι και τους «πράσινους» περισσότερο φαβορί.
    
Ζητούμενο η 1η νίκη των Γηπεδούχων και η κορυφή 
των φιλοξενούμενων στο ντέρμπι του Καραβόμυλου
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, ο Α.Ο. Ερύσσου φιλοξενεί τον Εθνοφρουρό, στην 2η συνεχόμενη επίσκεψη του τελευταίου στο ίδιο γήπεδο.
Η Έρυσσος στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα, αφού στην πρεμιέρα έκανε το ρεπό της, γνώρισε την ήττα από τον Πυλαριακό στο ντέρμπι της περιοχής, στον Καραβόμυλο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βαθμοί που είναι αναγκαίοι για τη συνέχεια και ότι έχει να κάνει με την είσοδο της στα φετινά playoffs της κατηγορίας.
Από την άλλη και ο Εθνοφρουρός, η έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, θέλει μόνο νίκη. Μια νίκη που σε συνάρτηση με το ρεπό του Πυλαριακού θα τον φέρει στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία του, αλλά και ένα βήμα από την είσοδο του στα playoffs. Και εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι και το περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον.
Θεωρούμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα ότι και οι δυο ομάδες, έχουν δικαίωμα στο όνειρο και μπορούν τελικά αν τα καταφέρουν.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
2
0
0
11 - 2
6
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2
1
1
0
2 - 1
4
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1
0
1
0
0 - 0
1
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2
0
0
2
2 - 7
0
5.
Α.Ο. Ερύσσου
1
0
0
1
1 - 6
0
    
Η επόμενη (4η) αγωνιστική 
22-23/12/18
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Ερύσσου
3.
Ρεπό:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου