Παρασκευή, Ιουνίου 12

"Διαζύγιο" έκπληξη Α.Ο. Ερύσσου - Αδελφών Καππάτου


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, που τελικά επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι, Διονύσης και Σίμος Καππάτος αποτελούν παρελθόν, ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια, από τον πάγκο του νεοφώτιστου στην Α’ κατηγορία, Α.Ο. Ερύσσου.
Μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη για όλους μας, αφού τα δυο παραπάνω παιδιά και τα δύο τελευταία χρόνια δούλεψαν επιτυχημένα με σοβαρότητα, βάζοντας στόχους, οι οποίοι υλοποιήθηκαν στην ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς, με αποκορύφωμα την καταπληκτική φετινή της παρουσία και την ιστορική της άνοδο, ύστερα μάλιστα από 24 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση της, στους «μεγάλους» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Σίγουρα, μια επιτυχία που φέρνει τη σφραγίδα των αδελφών Καππάτου, με το έργο τους να αναγνωρίζεται από όλους στην περιοχή, ενώ η αγάπη που εισέπραξαν ήταν καθολική.
Άλλωστε, πρόκειται για δύο από τα καλύτερα παιδιά του ποδοσφαίρου μας.
Εμείς, επικοινωνήσαμε με τους δυο προπονητές και προσπαθήσαμε να μάθουμε τους λόγους αυτής της ξαφνικής απόφασης. Όμως, όπως θα δείτε και παρακάτω στη δήλωση τους, το μόνο που μας ανέφεραν είναι ότι οι λόγοι του «διαζυγίου» ήταν προσωπικοί.
Να ευχηθούμε στα δύο αυτά εξαιρετικά παιδιά, καλή επιτυχία σε ότι θα κάνουν στη συνέχεια και πάνω από όλα να έχουν υγεία.
Δείτε παρακάτω την κοινή δήλωση τους:
«Όλα τα ταξίδια κάποτε φτάνουν στο τέλος τους!
Δυστυχώς, για προσωπικούς λόγους, είμαστε αναγκασμένοι να αποχωρήσουμε από την ομάδα του Α.Ο. Ερύσσου.
Φεύγουμε γεμάτοι υπέροχες αναμνήσεις και παρά πολλούς καλούς φίλους!
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου για την συνεργασία και την τιμή που μας έκαναν να μας εμπιστευτούν το τιμόνι της ομάδας!
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αληθινούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που με υπομονή, επίμονη και σκληρή δουλειά, κατάφεραν να επιτύχουν όλους τους στόχους που θέσαμε.
Αν κάποιους κατά λάθος αδικήσαμε, τους ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη, αλλά πάντα οι αποφάσεις που παίρναμε θεωρούσαμε ότι, ήταν μόνο για το καλό της ομάδας!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας, που ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μας στήριξαν!
Η καρδιά και το μυαλό μας θα είναι πάντα κοντά σας! Ευχόμαστε σε όλους, υγεία και πάντα επιτυχίες»!
Με εκτίμηση Διονύσης και Σίμος Καππάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου