Πέμπτη, Ιουνίου 25

Το "παλεύει" για Αντ. Μιχάλογλου ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου


Στο Ληξούρι έχει ανοίξει η όρεξη και έτσι θέλουν σταδιακά να δώσουν σχήμα στο ρόστερ με το οποίο θα πορευτούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Σωκράτη Ψαρόπουλο και την επικείμενη με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο μεγάλος στόχος ακούει στο όνομα του Αντώνη Μιχάλογλου. 
Η περίπτωση του 32χρονου ποιοτικού φόργουορντ μόνο εύκολη δεν είναι, αν και ο αθλητής δεν δείχνει αρνητικός στο να ακολουθήσει το πρότζεκτ της ομάδας του Μάρκου Τζουγανάτου.
Την περσινή σεζόν ο έμπειρος αθλητής αγωνίστηκε με το Αγρίνιο στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας 12,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 19 αγώνες, ενώ διαθέτει δυο συνεχόμενες ανόδους από την Β’ Εθνική προς την Α2 τόσο με Αγρίνιο αλλά και την Καβάλα, αποτελώντας ιδανική περίπτωση για τις βλέψεις του ΝΕΟΛ.
Φυσικά έχει μακρά πορεία πίσω του, καθώς έχει στην Α1 με ΑΕΚ (έχει και ευρωπαϊκή συμμετοχή) και Κόροιβο Αμαλιάδας το 2016-2017, αλλά και σε  Ηλυσιακό (Α2), Πανερυθραϊκό (Α2), Παγκράτι (Α2), Ηρακλή (Α2) και Δούκα (Α2 και Β’ Εθνική).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου