Δευτέρα, Οκτωβρίου 25

Στην 1η θέση του 3ου ομίλου ο Πυλαριακός 7-0 τον Εθνοφρουρό! (Εικόνες)

Δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, ο Πυλαριακός με αντίπαλο τον ουραγό του 3ου ομίλου Εθνοφρουρό, αφού επικράτησε με σκορ 7-0, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου.

Να τονίσουμε εδώ ότι, σημερινή ημέρα αποτελεί ιστορικό γεγονός για την ανδρική ομάδα του Πυλαριακού, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας, έπαιξε σε επίσημο αγώνα, για πρώτη φορά στο δικό του ανακαινισμένο γήπεδο, με συνθετικό πλέον τάπητα, με αποτέλεσμα η χαρά και η συγκίνηση να είναι μεγάλη στους ανθρώπους της τοπικής ομάδας, αλλά και σε όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία του!

Στα του αγώνα τώρα, οι γηπεδούχοι καλύτεροι, διατήρησαν την υπεροχή, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Μπεκατώρου, μέσα από τις οποίες πέτυχαν 7 τέρματα.

Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου έπιασαν πλέον κορυφή, συγκάτοικοι των Διλινάτων και βλέπουν πρωτιά στον όμιλο!

Οι φιλοξενούμενοι, όπως πάντα πάλεψαν φιλότιμα, όμως ο φετινός Πυλαριακός δείχνει πολύ δυνατός και έτσι ήταν αδύνατον να πάρουν κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν παρατάχθηκαν με «εννέα», λόγω έλλειψης μικρών! Άλλωστε αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Εθνοφρουρού

Ιδιαίτερη κρητική δεν θα γίνει μιας και το αποτέλεσμα δείχνει εν πολλοίς την εικόνα του παιχνιδιού.

Τα γκολ

01’  1-0 Νικολοβιένης Κ.

10’  2-0 Γονατάς

12’  3-0 Θωμαΐδης

22’  4-0 Θωμαΐδης

36’  5-0 Χρυσανθακόπουλος (αυτογκόλ)

50’  6-0 Θωμαΐδης

70’  7-0 Σταμούλης

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος Σ. (46’ Φούκας), Γονατάς (46’ Τουλάτος Β.), Μπαλάσκας Β., Θωμαΐδης, Saliaj, Βασιλόπουλος, Νικολοβιένης Κ. (46’ Παπαδάτος), Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Αλυσανδράτος Σπ..

Εθνοφρουρός:(Χρ. Δάβουλος), Μπεκατώρος, Θεοτοκάτος, Μινέτος, Τριανταφύλλης, Χρυσανθακόπουλος, Καραντινός - Νεόφυτος, Μακρυνώρης, Χοτζάι, Μπονάς (46’ Τουλουμενίδης).

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι

















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου