Σάββατο, Οκτωβρίου 16

Μ. Τζουγανάτος: Η ομάδα είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος….

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα σημαντικός προπονητής, ο Μάρκος Τζουγανάτος, επέστρεψε ξανά φέτος στο τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας, του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, προκειμένου να τον οδηγήσει σε νέες επιτυχίες, όπως μόνο αυτός τόσα χρόνια ξέρει πολύ καλά να κάνει! Ένας προπονητής που δεν μιλάει πολύ, ενώ αντίθετα δουλεύει ασταμάτητα!

Ένας άνθρωπος που είναι η ζωντανή ιστορία της Ληξουριώτικης ομάδας και την οποία έχει πάντα στην καρδιά του!

Αύριο, στις 1 το μεσημέρι, στο Κλειστό Ληξουρίου, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τον 1ο όμιλο, με αντίπαλο τον δυνατό Κ.Α.Ο. Κορίνθου, έχει πανέτοιμη την ομάδα του προκειμένου στην πρεμιέρα να κάνει το πρώτο «βήμα» από τα «26» που χρειάζονται μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, για να πετύχει τον στόχο του.

Δείτε παρακάτω τη λιτή δήλωση που μας έκανε ο coach με την ευκαιρία της αυριανής έναρξης του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας:

«Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή προετοιμασία και είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένας βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε ίδιος με πέρυσι, ενώ οι προσθήκες που έγιναν στο φετινό ρόστερ πιστεύουμε ότι θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλοι έχουμε αρχίσει ήδη να εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχή όλων μας είναι η φετινή σεζόν να κυλήσει ομαλά, χωρίς περεταίρω περιορισμούς λόγω covid και χωρίς τραυματισμούς».

Με την ευκαιρία καλούμε τους φίλους του Μπάσκετ να βρεθούν και να στηρίξουν την ομάδα αύριο στο δύσκολο παιχνίδι που έχει απέναντι στην ομάδα από την Κόρινθο.

Καλή επιτυχία και Καλή σεζόν σε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου